Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Patru sportivi musceleni, la Campionatele Mondiale

  • Written by D.B
  • Hits: 938

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2324_67-irinel-b.jpgAnul acesta, lotul naţional de kickboxing s-a format şi cu msceleni. Aceştia vor participa la Campionatul Mondial de Kickboxing, care se va desfăşura în Argentina, la Buenos Aires, în perioada 5-10 noiembrie 2018. 

Patru câmpulungeni reprezintă România la Campionatul Mondial de Kickboxing. Evenimentul se va desfăşura în luna noiembrie, la Stadionul „Pedro Echaghue”, acolo unde, timp de cinci zile, sportivii veniţi din toată lumea vor participa la Congresul Mondial, la verificări, iar după ceremonialul de deschidere oficială vor intra în ring, pe categoriile copii, juniori, adulţi, veterani şi maeştri, după programul stabilit de organizatori. 

Alături de lotul României vor participa sportivii musceleni:

8Irinel Bădulescu, cel care deţine deja o centură de campion mondial, câştigată în 2016, el participând la categoria 81 kg;

8Ionuţ Alexandru Ghinea, cel mai tânăr sportiv dintre muscelenii care vor participa cu lotul României. El practică kickboxing de mai bine de trei ani, a participat la 8 competiţii şi deţine trei medalii de aur, 5 de argint; 

8Daniel Ionescu, sportiv de doar un an, el având 10 meciuri susţinute, un meci câştigat prin KO, 6 câştigate la puncte şi 3 pierdute la puncte. Va participa la categoria 81 kg;

-Mihai Trandafir, la categoria 71 kg, un sportiv cu state vechi în kickboxing, practicând mulţi ani în Spania, iar acum face parte din echipa de la Câmpulung. 

Cei trei sportivi sunt antrenați de Irinel Bădulescu și speră cu toții locuri bune pe podium. Mesajul lor legat de această competiţie a fost: „Cu siguranţă, imnul României o să se audă şi în Argentina!” 

 

The most visited gambling websites in The UK