Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Mihai Păcioianu, aur la Oberhof

  • Written by D.B
  • Hits: 575

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2324_67-pacio.jpgÎncă o reuşită răsunătoare pentru Clubul Sportiv Muscel. Mihai Păcioianu, sportivul antrenat de tatăl său, Iulian Păcioianu, a reuşit să cucerească Germania, făcând o mare surpriză la Campionatele Internaţionale. 

La Campionatul Internaţional au fost prezenţi cei mai buni sportivi din întreaga lume, printre care şi sportivii lotului naţional de bob şi skeleton. Mihai Păcioianu, legitimat la CS Muscel, a reuşit performanţă după performanţă. Dacă a ajuns campion naţional, acum doar două săptămâni, când la CN a câştigat 9 medalii, dintre care 7 de aur, acum, la Oberhof, a făcut marea surpriză,  clasându-se pe primul loc la Internaţionale. A fost primul concurs pe gheaţă din acest sezon, însă pentru Păcioianu nu a fost o problemă, el înregistrând 8,54 secunde pe 50 metri distanţă la skeleton, clasându-se pe primul loc în competiţia care a adunat la sart 18 sportivi. Lotul Naţional al României de bob şi skeleton a participat la stagiul de pregătire în Oberhof, alături de Germania, Elveţia şi Statul Monaco. Sportivul antrenat de Iulian Păcioianu a ocupat prima poziţie în prima şi a doua manşă, acesta fiind încă un rezultat de excepţie pentru Clubul Sportiv Muscel. 

 

The most visited gambling websites in The UK