Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Spectacolul continuă, la Liga a V-a

  • Written by D.B
  • Hits: 655

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2323_67-liga-5.jpgSeria Nord din Campionatul Judeţean de Fotbal, Liga a V-a, este, la ora actuală, cea mai spectaculoasă serie, dintre toate, asta datorită meciurilor puternice pentru şefia clasamentului, disputate de echipele din Muscel. 

Duminică, 30 septembrie, a avut loc etapa a VI-a, acolo unde echipele nu au ţinut cont nici de vremea rea, nici de adversari sau de starea terenurilor şi au dat tot ce au putut pentru a câştiga punctele ce le vor putea aduce victoria. AS Unirea Bughea de Jos a primit vizita formaţiei AS Vulturii Vultureşti, într-un joc în care „vulturii” au dominat până la final. Scorul a fost deschis prin Mălureanu, de la Bughea, în minutul 9, iar, în minutul 24, Florin Constantin avea să puncteze încă o dată pentru aceeaşi comună. În minutul 35, Heroiu, de la Vultureşti, marchează, urmat de Militaru, în minutul 60, şi de Gheorghe Alexandru, în minutul 79. Scorul final rămâne 3-2, iar echipa din Bughea se resemnează să piardă. 

AS Dragoslavele a primit vizita Partizanului Vlădeşti, într-un joc în care echipa gazdă a câştigat cu scorul de 3-1. AS Cimentul Valea Mare Pravăţ a fost gazda meciului cu AS Flacăra Boteni, meci în care dragoslăveanul Cristian Duţan a punctat de două ori, în minutele 76 şi 92. Terenul comunal din Hârtieşti a fost gazda meciului dintre echipa din localitate şi AS Lereşti. Scorul a fost deschis în minutul 37 de lereşteanul Flavius Cataramă, iar, în cea de-a doua repriză, George Ivaşcu punctează, în minutul 67, pentru Petrolul Hârtieşti. Trei minute mai târziu, în minutul 70, Fabian Mohor marchează golul victoriei pentru Lereşti, scorul final fiind de 1-2. AS Cetăţeni a jucat în această ediţie cu AS Godeni, un meci terminat 1-0, asta datorită reuşitei lui Laurenţiu Bumbac, în minutul 67, când a punctat pentru Cetăţeni. Şi terenul comunal din Schitu Goleşti a fost gazda meciului dintre AS Schitu Goleşti şi CS Rucăr. Echipa din Schitu nu a reuşit să puncteze decât o singură dată, în prima repriză, iar CS Rucăr a punctat de 3 ori în prima parte a jocului, scorul şi în a doua parte rămânând de 1-3. Etapa a VII-a va avea loc, duminică, pe 7 octombrie.

 

Rezultatele etapei a VI-a

AS Unirea Bughea de Jos - AS Vulturii Vulturești: 2-3

AS Dragoslavele - AS Partizanul Vlădeşti: 3-1

AS Petrolul Hârtieşti - AS Lereşti: 1-2

AS Cetăţeni - AS Godeni: 1-0

AS Schitu Goleşti - CS Rucăr: 1-3

AS Cimentul Valea Mare Pravăţ - AS Flacăra Boteni: 2-0

 

Etapa cu numărul VII

AS Vulturii Vultureşti - AS Dragoslavele

AS Partizanul Vlădeşti - AS Petrolul Hârtieşti

AS Lereşti - AS Godeni

AS Flacăra Boteni - AS Schitu Goleşti

CS Rucăr - AS Unirea Bughea de Jos

AS Cimentul Valea Mare Pravăţ - AS Cetăţeni

 

Clasamentul LigII a V-a

1.AS Lereşti: 15p

2.AS Dragoslavele: 12p

3.AS Vulturii Vultureşti: 12p

4.CS Rucăr: 11p

5.AS Cetăţeni: 11p

6.AS Godeni: 10p

7.AS Partizanul Vlădeşti: 10p

8.AS Cimentul Valea Mare Pravăţ: 9p

9.AS Schitu Goleşti: 5p

10.AS Unirea Bughea de Jos: 4p

11.AS Flacăra Boteni: 2p

12.AS Petrolul Hârtieşti: 1p

 

The most visited gambling websites in The UK