Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Peste 80 de piloţi vor lua startul la Trofeul Câmpulung Muscel

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 1864

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2319_rali-cross.jpgSpectacolul pe patru roţi este pe cale să înceapă în municipiul de la poalele Măgurii. După perioada de înscrieri şi pregătiri, organizatorii anunţă iubitorii acestui sport că peste 80 de piloţi vor lua startul, sâmbătă şi duminică, la Trofeul Câmpulung Muscel 2018, organizat de Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel, al Primăriei Lereşti şi al Consiliului Judeţean Argeş. Tot în cadrul acestui eveniment va avea loc şi o acţiune caritabilă pentru Centrul de Zi „Bambi” din municipiu. 

În fiecare an, la Câmpulung se prezintă un adevărat spectacol pe patru roţi. Trofeul Câmpulung Muscel 2018, contând ca etapa a VII-a în cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop, va aduce la Câmpulung elita pilotajului românesc. Deja, aproape 80 de piloţi şi-au anunţat participarea, iar numărul acestora a crescut de la oră la oră. Ediţia din acest an ar putea decide campionul la general, în lupta acerbă dintre Andrei Dumitrescu şi Lucian Răduţ, dar şi campionii la mai multe clase. 

Printre cei care vor concura anul acesta se va număra şi campionul naţional Valentin Porcişteanu, pe noul bolid Skoda Fabia R5, maşină cu care concurează în Campionatul Naţional de Raliuri. De altfel, echipamentul de concurs este unul la cele mai înalte standarde, printre modelele care vor putea fi admirate de public numărându-se şi Ferrari 430 Challenge, Ferrari 458 Challenge, Mitsubishi Lancer EVO 9, Radical SR 8, Tatuus Formula Renault sau Osella. 

Ediţia de anul acesta Cupa "King of the Hill", oferită pilotului care va avea cea mai rapidă urcare din manşele de concurs, va purta, simbolic, numele „Valentin Banciu”, în memoria marelui campion, care a plecat recent din lumea pilotajului. De asemenea, piloţii şi spectatorii sunt invitaţi să participe la o acţiune caritabilă dedicată Centrului de Zi „Bambi” din Câmpulung.

Participanţii la trafic trebuie să ştie că drumul judeţean 734 Lereşti- Voina va fi închis circulaţiei, sâmbătă şi duminică, între orele 8.00 şi 19.00. În cazuri de urgenţă, circulaţia se poate redeschide.

Trofeul Câmpulung Muscel la Viteză în Coastă este cea mai importantă competiţie automobilistică sub egida FRAS organizată în judeţul Argeş. Elita pilotajului românesc  îşi va dovedi încă o dată abilităţile tehnice, dar şi curajul pe drumul judeţean Lereşti-Voina, în zona turistică de la Barajul Râuşor. Traseul de trei kilometri este considerat a fi unul dintre cele mai tehnice din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă.

Ieri, în sala mare a Primăriei Câmpulung, la conferinţa de presă dedicată evenimentului, alături de organizatorii de la Brothers Motor Sport şi primarul Liviu Ţâroiu, au fost prezenţi, ca invitaţi speciali, campionii naţionali de raliuri Valentin Porcişteanu şi Mihai Leu.

Anul acesta, partenerii Trofeului Câmpulung Muscel 2018 au fost: Primăria Municipiului Câmpulung, Consiliul Judeţean Argeş, Primăria Comunei Lereşti, Direcţia pentru Tineret şi Sport Argeş, dar şi firmele SILDVB, Paeonia Distribution, DEC Clinică Dentară, Pasteur Caroseria, Nexus Auto, Materom, Pentarom, Kilicom, Magic Safe Security, iar partener tehnic al competiţiei este Volvo.

 

The most visited gambling websites in The UK