Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Eroul Ionuţ Butoi, din nou pe podium

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2318_i-butoi-2.jpgComitetul Naţional Paralimpic din România, în parteneriat cu Asociaţia „Totul pentru tine” şi cu sprijinul Ministerului Tineretului şi Sportului, a organizat, în perioada 14-15 septembrie 2018, la Stadionul Olimpia din Bucureşti, Campionatul Naţional de Tir cu Arcul Outdoor, o competiţie destinată persoanelor cu dizabilităţi. Zeci de sportivi din toată ţara au fost prezenţi pe terenul Federaţiei Române de Tir cu Arcul. Printre participanţi a fost şi musceleanul Ionuţ Butoi, cel care nu avea cum să lipsească de la o astfel de competiţie. La ediţia din acest an au fost prezente nume mari ale sportului din România şi de peste graniţe, precum Gabriela Szabo,  Zolt Lorincz Gyongyossy - subsecretar de stat, Elena Nicolau şi Sergiu Tomescu din partea MTS. Ionuţ Butoi a reuşit doar locul III, un loc mulţumitor pentru acesta şi motivaţional pentru marile competiţii ce vor urma.

„Campionatul Naţional Paralimpic de Tir cu Arcul! Locul 3, dar mulţumit pentru un obiectiv îndeplinit. Primul pas pentru lotul naţional paralimpic, am avut al doilea punctaj la rundele de calificare, urmează încă două! Toţi am demonstrat că putem fi o echipă puternică la concursurile Internaţionale! Mulţumesc INVICTUS GAMES ROMÂNIA, CSA STEAUA şi domnului antrenor Aurel Robu, dar şi organizatorului acestui concurs, Asociaţia „Totul pentru tine”, a fost mesajul transmis de Ionuţ Butoi, imediat după competiţie. 

Rezultatele au fost:

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2318_sport-i-butoi2.jpgCompoud Open: 

Locul I - Ghiorghi Filip (CS Steaua) - 653 puncte 

Locul II - Pegulescu Augustin (CS Steaua) - 666 puncte

Locul III - Ionuţ Butoi (CS Steaua) - 655 puncte

Locul IV - Soare Sabin (CS Lamont) - 625 puncte

Locul V - Raicu Bogdan (CS Lamont) - 630 puncte

Recurve OPEN - numai un sportiv a participat 

Deaconita Cornel (SC Galati) - 105 puncte

Vine o vreme de pregătire şi de dificultate pentru musceleanul Ionuţ Butoi şi echipa Invictus, deoarece aceşti sportivi exemplari vor reprezenta România la Jocurile Invictus, care, anul acesta, au loc la Sydney, în Australia, în perioada 20-27 octombrie. Invictus este mai mult decât sport, este pentru aceşti oameni un scop în viaţă şi o motivaţie, iar, anul acesta, 15 militari români vor merge în Australia şi vor concura împotriva altor aproape 500 de soldaţi eroi din 18 ţări.

 

The most visited gambling websites in The UK