Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Meciuri mari pentru echipele de volei de la Câmpulung

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 577

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2318_sport-volei.jpg

Campionatele Naţionale de Volei bat la uşă pentru sportivii musceleni, iar, de curând, aceştia au aflat programul şi adversarii cu care vor juca meciurile, în seriile fazei I ale Campionatului Naţional pentru copii şi juniori. Din Câmpulung sunt înscrise în competiţie patru echipe, iar obiectivul principal al acestora este calificarea în faza a doua a competiţiei. 

De doar câteva zile, Federaţia Română de Volei a stabilit seriile fazei I ale Campionatului Naţional de Volei pentru copii şi juniori. Primul meci susţinut de musceleni va avea loc pe 30 septembrie, iar competiţiile vor dura până spre jumătatea lunii octombrie. Cele patru echipe de la Câmpulung, alese în prima fază a competiţiei, nu sunt echipe necunoscute de iubitorii de sport, acestea având rezultate bune la meciurile de profil disputate de-a lungul timpului. 

La junioare, echipa antrenată de Adrian Mihăilă, de la CS Muscel, va face parte din grupa D şi va susţine primul meci pe data de 7 octombrie, la sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Nanu Muscel”, meci cu LPS Viitorul Piteşti. Din grupa D, la junioare, mai fac parte: Juvenil Braşov, Dacia Mioveni, CSM Ploieşti, CN „Mihai Viteazul” Ploieşti şi Viitorul Piteşti. 

La juniori, la secţiunea masculin, CSS Dinicu Golescu din Câmpulung, echipa pregătită integral de Viorel Caramelea, face parte din seria B şi va disputa primul meci pe 7 octombrie, cu o echipă din Ploieşti. Alături de echipa de la Dinicu Golescu mai fac parte alte patru echipe: CTF Mihai I Bucureşti A, Dinamo Bucureşti, CN „Mihai Viteazul” Ploieşti şi CTF Mihai I Bucureşti B. 

La secţiunea cadeţi, de la Câmpulung este CSS Dinicu Golescu, echipa antrenată de Raluca Moisescu Nedelcu, va face parte din seria B, alături de CSM Bucureşti A, Dinamo Bucureşti, CTF Mihai I Bucureşti, CSM Bucureşti B şi Academia de Volei Titanii. Primul meci al echipei va avea loc pe 30 septembrie, la Câmpulung, cu CTF Mihai I Bucureşti. 

La categoria speranţe vor avea loc turnee. Formaţia CSS Dinicu Golescu Câmpulung, profesor-antrenor Raluca Moisescu Nedelcu, a fost repartizată în grupa D, alături de CN Mircea cel Bătrân - Râmnicu Vâlcea, Dinamo Bucureşti, CN Nicolae Titulescu - Craiova şi CTF Mihai I Bucureşti. Muscelenii vor juca primul turneu în deplasare, la Dinamo.

 

The most visited gambling websites in The UK