Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Iezer Adventure, la ediţia a II-a

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 565

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2315_Clipboard11.jpg

Pe 31 august şi pe 1 septembrie a avut loc cea de-a doua ediţie a Festivalului „Iezer Adventure”. Peste 300 de concurenţi au participat şi în acest an la cele două categorii de concurs, iar atmosfera a fost una specială, des întâlnită la un festival - concurs de Hard Enduro şi ATV. 

Festivalul „Iezer Adventure”, aflat la ediţia a doua, este considerat una dintre competiţiile cu personalitate din România, ce îmbină trăsăturile unei competiţii dure de profil, cu facilităţile unui festival, precum locul de desfăşurare a probelor şi gradul de dificultate. Anul acesta, s-au aliniat la start peste 300 de concurenţi, care nu au dorit să rateze probele de off road special pregătite, adrenalina şi obstacolele, dar şi un pachet de entertainment. Concursul s-a ţinut în Cândeşti şi pe toate crestele înconjurătoare. Vineri, în prima zi, a avut loc un prolog, la care au participat toţi concurenţii, iar sâmbătă s-a dat startul, pe rând, la toate categoriile din concurs. La categoria Enduro au fost următoarele niveluri: Hobby, Expert, Profi, Veterani şi Fete, iar la categoria ATV au fost două niveluri: Adventure şi Extreme. 

Race Director, în 2018, a fost Alec Dumitrescu, vicecampion european la Enduro Extrem, motiv pentru care nivelul competitivităţii şi dificultatea traseului au crescut substanţial. Cu toate acestea, motoarele participanţilor au făcut faţă, iar aceştia şi-au demonstrat abilităţile în faţa a zeci de participanţi. 

 

The most visited gambling websites in The UK