Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Podiumul este pentru Denisa Dragomir

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 553

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2315_Clipboard10.jpg

Originară din comuna Berevoeşti şi legitimată la CSM Piteşti - FC Argeş, sportiva Denisa Dragomir aduce mândrie Muscelului prin rezultatele incomparabile la concursurile internaţionale la care participă. De curând, Denisa Dragomir a participat, în Italia, la o mare competiţie, din care bineînţeles că a ieşit învingătoare. 

Zeci de sportivi, la categoriile masculin şi feminin, au participat la cea de-a XII-a ediţie a competiţiei Rosetta Intenrational Skyrace. Evenimentul s-a desfăşurat la Rasura Valgerola, o frumoasă localitate de munte, din provincia Sondrio, din Italia. Printre sportivi, România a fost reprezentată, pentru a patra oară, la această competiţie, de musceleanca Denisa Dragomir. Ediţia cu numărul 12 a fost una memorabilă, datorită recordurilor bătute de sportivi, atât la masculin, cât şi la feminin. 

Denisa Dragomir şi-a confirmat încă o dată valoarea şi titlul de „Regină a munţilor”, impunându-se cu timpul record de 2 ore 30 minute şi 39 de secunde, ultima performanţă a sa fiind de 2 ore 34 minte şi 15 secunde. Cursa a fost pe o lungime de 24 km, cu o diferenţă de nivel de 1.800 de metri, însă atleta pregătită de Valentin Coroja a făcut faţă şi a demonstrat că podiumul este pentru ea de fiecare dată. 

Duminică, 9 septembrie, musceleanca Denisa Dragomir va participa la o altă competiţie internaţională de alergare montantă, tot în Italia. Vorbim despre Veia Skyrace, o competiţie de alergare montană, desfăşurată pe o distanţă de 31 km, cu o diferenţă de nivel de 2.600 de metri.  

The most visited gambling websites in The UK