Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Meciurile din Liga a V-a devin tot mai serioase

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 566

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2018_2315_Clipboard08.jpg

Pe 2 septembrie, echipele înscrise la Liga a V-a din Campionatul Judeţean de Fotbal şi-au declarat război în cea de-a doua etapă a Seriei Nord. Formaţiile au disputat meciuri importante, contând pentru poziţia în clasamentul seriei. CS Rucăr a disputat meciul cu AS Vulturii Vultureşti, un joc în care, la pauză, scorul era de 1-1, însă, în repriza a doua, gazdele au mai punctat de patru ori. 

AS Flacăra Boteni a primit vizita Partizanului Vlădeşti, partizanii învingând cu scorul de 2-0, într-un joc cu execuţii frumoase. Meciul mult aşteptat a fost acela dintre AS Cimentul Valea Mare Pravăţ şi AS Lereşti, ocupanta locului II în clasamentul seriei şi echipa cotată cu cele mai mari şanse la victorie. Victoria a fost a echipei din Lereşti, o victorie la limită, asta deoarece, la pauză, scorul era de 0-0, în urma multor execuţii de gol fără succes. Execuţia în stil italienesc a lereşteanului Flavius Cataramă, realizată cu ajutorul echipei, a venit spre finalul meciului, mai exact în minutul 75, cu un gol înscris din careul de 16 metri. Valea Mare Pravăţ a fost învinsă cu scorul de 1-0, fiind a doua pierdere din două etape disputate până acum, fapt care duce la situarea echipei pe ultimul loc în clasamentul Seriei Nord, locul 12, cu 0 puncte acumulate. 

AS Schitu Goleşti a disputat meciul cu AS Godeni, meci terminat cu 0-0. AS Unirea Bughea de Jos a întâlnit pe teren propriu pe AS Petrolul Hârtieşti, într-un meci în care bughenii şi-au arătat pregătirea. Scorul pentru Bughea a fost deschis de Ioan Alexandru Şerban, după o fază frumoasă lucrată în trei, Florică, Ciobotea şi Şerban. 

La pauză, s-a intrat la cabine cu scorul de 1-1, iar, în cea de-a doua repriză, bughenii au dus scorul la 2-1, prin Rizescu, şi Şerban reuşeşte să facă o dublă şi marchează pentru 3-1 în favoarea echipei din Bughea. La scurt timp, Dragoş Ciobotea marchează pentru Bughea încă un gol, scorul ajungând la 4-1, gol dat în urma unei pase frumoase a lui Şerban. 

După o relaxare a bughenilor, AS Godeni înscrie încă un gol, însă, la finalul partidei, Dragoş Petruţ marchează pentru Bughea şi închide meciul cu scorul de 5-2. AS Cetăţeni a avut de disputat meciul cu Dragoslavele, meci câştigat de echipa din Cetăţeni cu scorul de 2-1. 

Rezultatele etapei a II-a

CS Rucăr - AS Vulturii Vultureşti: 5-1

AS Flacăra Boteni - AS Partizanul Vlădeşti: 1-2

AS Cimentul Valea Mare Pravăţ - AS Lereşti: 0-1

AS Schitu Goleşti - AS Godeni: 0-0

AS Unirea Bughea de Jos - AS Petrolul Hârtieşti: 5-2

AS Cetăţeni - AS Dragoslavele: 2-1

Etapa cu numărul III

AS Vulturii Vultureşti - AS Flacăra Boteni

AS Partizanul Vlădeşti - AS Cimentul Valea Mare Pravăţ

AS Lereşti - AS Schitu Goleşti

AS Godeni - AS Unirea Bughea de Jos

AS Petrolul Hârtieşti - AS Dragoslavele

CS Rucăr - AS Cetăţeni

Clasamentul LigII a V-a

1.AS Partizanul Vlădeşti: 6p

2. AS Lereşti: 6p

3. AS Godeni: 4p

4. CS Rucăr: 3p

5. AS Unirea Bughea de Jos: 3p

6. AS Dragoslavele: 3p

7. AS Vulturii Vultureşti: 3p

8. AS Cetăţeni: 3p

9. AS Schitu Goleşti: 2p

10. AS Petrolul Hârtieşti: 1p

11. AS Flacăra Boteni: 0p

12. AS Cimentul Valea Mare Pravăţ: 0p

 

The most visited gambling websites in The UK