Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Panţuroiu, locul 4 la Europene

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 553

b_400_250_16777215_10_images_2308_sport-panturoiu.jpgÎn perioada 6-12  august 2018, la Berlin s-a desfăşurat Campionatul European de Atletism în aer liber, competiţie rezervată seniorilor. România a fost reprezentată de o mare echipă formată din cei mai buni sportivi, printre care, bineînţeles, s-a aflat şi musceleanca Andreea Panţuroiu. Aceasta a demonstrat în zilele în care a concurat cât este de bună, însă condiţia fizică din ultima perioadă a făcut-o să obţină doar locul IV, deşi, la clasarea în finale, speranţele erau mari. 

„Vreau să fac un record personal, iar acest lucru m-ar aduce şi aproape de podium. Aş renunţa la orice pentru o medalie. Sunt optimistă, nu am avut o perioadă foarte bună, dar am psihicul tare, iar de acolo vine şi progresul. Mă lupt cu rezultatul meu, acesta este primul adversar.”, asta declara Andreea Panţuroiu pentru CSM Bucureşti, la începutul Campionatelor Europene. 

Timp de o săptămână, Berlinul a fost gazda marilor competiţii de atletism de la Campionatul European de Atletism în aer liber pentru seniori. Andreea Panţuroiu a făcut parte din grupa de 36 de sportivi care au reprezentat România. Andreea, musceleanca legitimată la CSM Bucureşti şi antrenată de Mihaela Nicoară, s-a clasat în finalele campionatului cu a noua evoluţie, 14m şi 20cm. După calificări, finala a avut loc vineri, acolo unde Andreea Panţuroiu s-a clasat pe locul patru la triplusalt, sărind 14 metri şi 38 centimetri din a patra încercare. 

„Un prim an ca senioară, încheiat cu două locuri patru. Fir-ar ea de medalie, cum mi-a scăpat iar printre degete! Cât ghinion, nu? Nu, nu este vorba de noroc sau ghinion… trebuie mai multă muncă şi mai multă concentrare, mai multă încredere în propriile forţe! Mulţumesc tuturor pentru sprijin şi încredere! O să flutur şi eu steagul României curând. Simt asta!”, a transmis Andreea pe pagina sa de socializare.  

Un loc patru la Campionatul European de la Berlin este unul dintre cele mai importante rezultate obţinute la seniori de musceleancă. Ea mai are un loc 4 la Campionatele Mondiale Indoor, din martie, de la Birmingham, fiind şi campioană europeană de tineret, la Under 23, cu un palmares incredibil şi, totodată, motivaţional pentru musceleancă, ţinând cont că, de fiecare dată când este în Câmpulung, o găsim la Liceul cu Program Sportiv, antrenându-se din răsputeri. 

sursa foto Facebook

The most visited gambling websites in The UK