Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Noi competiţii de box pentru CS Muscel

  • Written by D.B
  • Hits: 560

b_400_250_16777215_10_images_2308_sport-box2.jpgAntrenorul Gheorghe Vlad, de la Secţia de Box a Clubului Sportiv Muscel, pregăteşte intens doi sportivi pentru o competiţie importantă ce se apropie de la zi la zi. Chiar dacă mulţi tineri au plecat în vacanţe, cei doi rămaşi se pregătesc intens şi îi găsim de fiecare dată alături de antrenorul lor, pregătindu-se. 

Cei doi pugilişti pregătiţi de antrenorul Gheorghe Vlad, de la Secţia de Box a Clubului Sportiv Muscel, sunt Alis Baraitaru şi Valentin Roman. 

Alis este campioana din ultimii doi ani şi eleva Liceului cu Program Sportiv din Câmpulung, actuală absolventă cu brio a instituţiei de învăţământ. Valentin Roman este legitimat la CS Muscel, iar pregătirile le fac împreună, dar şi separat. 

Cei doi pugilişti se pregătesc intens pentru a participa luna viitoare la Campionatul Naţional de Box la tineret feminin şi masculin. Alis Baraitaru va concura, ca de obicei, la categoria +81 kg, iar Valentin Roman, la categoria de 81kg. Ambii se pregătesc intens, iar speranţele lor sunt mari în ceea ce priveşte o medalie şi întoarcerea acasă pe podium. 

 

The most visited gambling websites in The UK