Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Miriam Nicolaescu, pe locul II la Balcanice

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 445

b_400_250_16777215_10_images_2306_sport-miriam.jpgÎn perioada 27-29 iulie, în Grecia, la Salonic, s-a desfăşurat Campionatul Balcanic la Judo. Printre cei mai buni sportivi calificaţi din mai multe ţări, a fost prezentă şi Miriam Nicolaescu, sportiva legitimată la Clubul Sportiv Muscel şi antrenată de Tiberiu Jinga. Miriam a câştigat la categoria destinată sportivilor de vârsta ei, premiul II, revenind acasă cu medalia de argint.

Palmaresul sportivilor de la CS Muscel creşte considerabil, datorită pregătirii lor. De curând, o altă sportivă legitimată la acest club a adus acasă o medalie câştigată la nivel internaţional. Este vorba despre Miriam Nicolaescu, tânăra antrenată de Tiberiu Jinga, cea care a participat la Campionatul Balcanic de Judo, destinat copiilor sub 13 ani. 

Miriam a concurat la categoria 32 de kg şi a învins sportivi din Muntenegru, Ungaria şi Kosovo, calificându-se în finala categoriei. La meciul din finală, ea a pierdut în faţa sportivei din Turcia, câştigând locul II şi medalia de argint. În afară de antrenorul Tiberiu Jinga, de micuţa sportivă se ocupă foarte mult părinţii, care o sprijină şi îi sunt alături şi la competiţii.  „E greu să exprim în cuvinte ceea ce simt la acest moment... las să vorbească faptele imortalizate în imagini! Pot doar să mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dăruit un copil minunat numit Miri, unui antrenor devotat şi pasionat de ceea ce face, Tiberiu Jinga, ajutorului de suflet venit de la Roxana Jinga, sprijinului venit din partea Clubului Sportiv Muscel şi, bineînţeles, tuturor celor care sunt alături de noi implicaţi în fenomenul Judo sau din familia şi...nu numai!”, a fot mesajul publicat de tatăl extraordinarei sportive,  Iulian Nicolaescu, pe pagina sa de socializare. Pentru Miriam, locul II şi medalia de argint reprezintă un premiu extrem de emoţionant şi de motivant, asta deoarece musceleanca a participat pentru prima dată la o competiţie sportivă internaţională. 

 

The most visited gambling websites in The UK