Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Denisa Dragomir, din nou pe podium

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 419

b_400_250_16777215_10_images_2306_sport-denisa.jpgLa doar câteva zile după ce a câştigat concursul internaţional de alergare montană Val Brevettola Skyrace din Italia, musceleanca Denisa Dragomir a reuşit să se califice pe podiumul altei curse sportive de acest gen. Giir di Mont s-a numit competiţia, iar Denisa a luat locul III. 

Pe 29 iulie, în Italia, a mai avut loc o competiţie de alergare montană la care a participat şi musceleanca Denisa Dragomir. Sportiva, legitimată la CSM Piteşti - FC Argeş, a reuşit să iasă pe locul III la ediţia cu numărul 26, ce s-a desfăşurat la Premana. Traseul a avut 32 km cu 2400 metri diferenţă de nivel. Sportiva antrenată de Valentin Coroja s-a clasat pe locul al III-lea, cu traseul parcurs în  3 ore 59 minute şi 41 secunde, randamentul ei fiind foarte afectat de temperaturile ridicate din zonă. 

„Astăzi, s-a desfăşurat cea de-a 26-a ediţie a competiţiei Giir di Mont, competiţie ce a găzduit anul trecut Campionatul Mondial de lungă distanţă. Ca şi anul anterior, am reuşit să îmi adjudec locul III, însă cu mai multă suferinţă provocată de căldura resimţită. Cu toate acestea, sunt fericită pentru rezultatul obţinut.”, a declarat Denisa Dragomir pe pagina sa. 

Competiţia a fost una foarte dificilă, ţinând cont de clima zonei în care s-a desfăşurat competiţia, însă şi medalia de bronz este o reuşită de trecut în palmaresul sportivei. 

The most visited gambling websites in The UK