Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Pas important pentru CS Muscel

  • Written by D.B
  • Hits: 616

În perioada 13-15 iulie, va avea loc mult aşteptatul Campionat Naţional de Seniori, ce se va desfăşura şi anul acesta la Reşiţa. Cei mai buni luptători din România se reunesc în aceste zile în locul stabilit de Federaţia Română de Lupte, acolo unde Sala Polivalentă va deveni gazda unui adevărat regal al luptelor greco-romane. Şi Clubul Sportiv Muscel va fi reprezentat la această competiţie de un sportiv.

Un nou regal al luptelor se anunţă luna aceasta, la Reşiţa. În perioada 13-15 iulie, Sala Polivalentă este gazda Campionatului Naţional de Lupte Greco Romane - seniori, feminin şi lupte libere. Clubul Sportiv Muscel va fi reprezentat de unul dintre cei mai buni sportivi ai lui Anton Arghira, Radu Mâzgaciu. Luptele se anunţă a fi şi anul acesta unele spectaculoase, asta datorită organizării de la Reşiţa, motiv pentru care, şi în 2018, a fost aleasă de Federaţia Română de Lupte pentru acest eveniment de elită în seria luptelor greco romane.

 „Aşa cum i-am obişnuit pe iubitorii acestui sport, având în vedere că în Reşiţa luptele au rezultate deosebite, Federaţia Română de Lupte ne-a dat spre organizare cea mai importantă competiţie internă, Campionatul Naţional Individual de Seniori. Această întrecere se va desfăşura la Sala Polivalentă din Reşiţa, în perioada 12-15 iulie. Vor participa cei mai buni sportivi din România, sportivi medaliaţi la Campionatele Europene şi Mondiale.”, a transmis antrenorul emerit de lupte Adrian Dacica. Şedinţele tehnice pe cluburile sportive din toată ţara au fost realizate deja, iar evenimentul debutează cu principala şedinţă, urmată de tragerea la sorţi pentru intrarea sportivilor în competiţie.

The most visited gambling websites in The UK