Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Alis Baraitaru continuă performanţele sportive

  • Written by D.B
  • Hits: 2168

b_400_250_16777215_10_images_2298_baraitaru.jpgChiar dacă, în anii trecuţi, a fost implicată într-un dosar de proxenetism, după stabilirea probelor şi a vinovăţiei, Alis Baraitaru a reuşit să îşi continue performanţele sportive. Încă din 2016, a devenit campioană naţională la box, la tineret - feminin, categoria +81kg.

Alis este din comuna Bughea de Sus şi practică boxul în cadrul CS Muscel, sub îndrumarea maestrului Gheorghe Vlad. În 2016, a participat pentru prima dată la Campionatul Naţional, unde a reuşit să devină campioană naţională, la tineret, la categoria +81 kg. După ce a participat la numeroase olimpiade sportive, dar a obţinut şi rezultate mulţumitoare la liceu, Alis a susţinut şi examenul de Bacalaureat, unde a obţinut chiar şi nota de 10 la una dintre probe, iar rezultatul final fiind „admis”. 

Chiar dacă problemele destul de mari în care a fost implicată în faţa legii s-au terminat, ei i-a fost foarte greu să îşi revină pe plan sportiv, din cauza imaginii pe care trebuie să o aibă un pugilist. Sportul pentru aceasta este important, ea considerându-l o formă de relaxare şi de detaşare. 

„Am fost foarte pasionată. Mi-a plăcut mult. Mă uitam la televizor şi vedeam mari jucătoare, mi se părea tot mai interesant. Mai târziu, a apărut antrenorul meu, maestrul Vlad. A venit la şcoală, eu eram în clasă cu un coleg foarte bun la box. Atunci, m-am gândit şi eu să îmi încerc abilităţile. M-am dus, m-am antrenat, m-au învăţat foarte multe şi mi-am dat seama cât îmi place.”, a spus pugilista Alis Baraitaru.

Pentru mulţi dintre sportivi, practicarea unui anume sport este, de fapt, o detaşare faţă de lumea reală sau faţă de probleme întâmpinate, dar şi un mod de a trăi mai sănătos. „Toate lucrurile negative m-au făcut să pierd Campionatele Europene, însă am continuat cu sportul. Boxul pentru mine reprezintă un mare punct de refugiu. Te descarci, te detaşezi… te schimbă!”, a continuat aceasta. Chiar dacă a fost vorba de foarte multă muncă, familia şi prietenii au sprijinit-o aproape permanent. Ea povesteşte că la un meci de box nu este bine să ai familia în spatele ringului, deoarece te poţi emoţiona şi se pierde din concentraţie. 

Alis luptă în ring la categoria +81kg, dar având această categorie, de foarte multe ori, luptă împotriva băieţilor, deoarece fetele din categorii mai mici nu ar putea face faţă. 

„Am înfruntat lucrurile care nu erau tocmai în favoarea mea. Vreau să continui şi să demonstrez că pot şi că merită”, a încheiat pugilista. Ceea ce face sportiva este, totuşi, un lucru unic, ţinând cont că nu sunt foarte multe fete care să practice acest sport, mai ales la categoria din care ea face parte, şi nici nu a lăsat deoparte nici şcoala şi a obţinut rezultate notabile. 

The most visited gambling websites in The UK