Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Avocatul Ciolcă, autorul a două volume de carte

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 888

b_400_250_16777215_10_images_2298_ciolca.jpgÎncă un eveniment cultural şi-a deschis porţile la Câmpulung, vineri, 6 iulie. Avocatul Gheorghe Ciolcă a organizat o expoziţie de carte, cu ocazia lansării a două noi volume din colecţia sa. La eveniment au luat parte cei mai mulţi oameni de cultură din municipiul Câmpulung.

„Ion Marin Iovescu - văpaia cuvintelor” şi „Izvorul Milei” sunt cele două volume ale avocatului muscelean Gheorghe Ciolcă, găsite expuse, vineri seara, la Secţia de Istorie a Muzeului Municipal Câmpulung, cu ocazia unei duble lansări de carte. Reuniunea, prilejuită de lansarea volumelor autorului, i-a strâns la un loc pe cei mai mulţi oameni de cultură şi reprezentanţi de instituţii din Câmpulung,

În deschiderea evenimentului, directorul Muzeului Municipal a ţinut să le mulţumească celor prezenţi, iar Paul Bascacov, de la Editura Gimax, a fost primul care, în faţa publicului destul de numeros, a făcut comentariu liber pe lucrările avocatului Ciolcă. „Lucrez împreună cu domnul avocat de 25 de ani. În această seară, noi cunoaştem prin aceste opere sensibilul poet din dânsul. Prima carte a sa a fost gândită în casa de la Bughea. Autorul îl iubeşte pe Dumnezeu şi asta se vede în paginile volumului, dând ample citate din Biblie, îşi continuă trăirile pe care ni le şi prezintă.”, a spus Bascacov. 

Corectura principală a cărţilor a fost făcută de profesorul Mariana Chirtoacă, bine cunoscută de musceleni pentru lucrările sale. „Depre poezie este foarte plăcut şi foarte frumos să vorbim. Am citit prima carte, am descoperit un om sensibil şi un poet religios. Am văzut un progres în lucrările sale. Sunt cărţi ale iubirii de oameni, de viaţă, de Dumnezeu, dar mai ales ale învăţăturilor. Prin ele, avocatul Ciolcă nu este numai un poet, ci şi un învăţător al oamenilor”, a transmis profesorul Mariana Chirtoacă. Cele două volume lansate cuprind opere închinate lui Dumnezeu, învăţături şi cuvinte aşezate la rând, din suflet. Autorul nu este la prima lansare, el scriind de o bună perioadă de timp. 

 

 

The most visited gambling websites in The UK