Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Gabriel Miloşi, de la CS Muscel, medaliat la Campionatul Naţional de Atletism

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 1485

b_400_250_16777215_10_images_2297_milosi.jpgStadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti a fost gazda Campionatelor Naţionale de Juniori 1 şi Grand Prix alergări şi sărituri, ce s-au desfăşurat pe 30 iunie. Au participat sportivi de la Cluburile Sportive din întreaga ţară, iar printre acestea s-a numărat şi Clubul Sportiv Muscel. Unul dintre sportivi a reuşit să se întoarcă acasă cu locul III, obţinând astfel medalia de bronz. Sportivii musceleni, aflaţi sub directa îndrumare a antrenorului coordonator al secţiei de atletism de la Clubul Sportiv Muscel, Lucreţiu Teodorescu, obţin de la an la an tot mai multe premii şi reuşesc să urce pe podium la aproape toate competiţiile la care participă. 

Sâmbătă, 30 iunie, la finala Campionatului Naţional de Juniori 1, ce s-a desfăşurat la Piteşti, unul dintre elevii antrenorului Teodorescu a reuşit să se claseze pe locul III şi a obţinut medalia de bronz. Gabriel Miloşi, reprezentantul Clubului Sportiv Muscel, pe podiumul de premiere al Campionatului Naţional a concurat la proba de 10km marş, la masculin, acolo unde a obţinut timpul de 50 minute şi 27 de secunde. Pe următoarele locuri s-au clasat tot sportivi de la CS Muscel, Neag Carlos Mihai pe locul patru şi Miloşi George Cătălin pe locul cinci. Rezultatele reprezintă încă o reuşită pentru Clubul Sportiv Muscel, la competiţiile de pe 30 iunie participând 373 de sportivi, dintre care 182 la feminin şi 191 la masculin, de la 102 cluburi sportive din ţară. 

 

sursa foto: Facebook

The most visited gambling websites in The UK