Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

ACS Gloria Berevoeşti, loc secund în Cupa României

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 650

b_400_250_16777215_10_images_2297_cupa-ro.jpgÎn perioada 28 august 2017 - 28 iunie 2018 s-au desfăşurat meciurile din Cupa României, etapa judeţeană, sezon competiţional 2017-2018. După o serie de meciuri în care echipele au avut de disputat întâlniri grele, acolo unde doar pregătirea şi-a spus cuvântul, la finala Cupei a ajuns şi o echipă din Muscel. Formaţia ACS Gloria Berevoeşti, ocupanta locului cinci în clasamentul seriei Ligii a IV-a a întâlnit pe stadionul orăşenesc din Mioveni echipa ACS Unirea Bascov. 

Meciul dintre elevii lui Alin Durdun şi ACS Unirea Bascov, actuala ocupantă a locului I în clasamentul Ligii a IV-a şi nou promovata la Liga a III-a, a fost unul în care ambele echipe au cunoscut valoarea adversarului şi încă o dată antrenamentul şi-a spus cuvântul. Cu speranţe la câştigarea etapei judeţene, fotbaliştii din Berevoeşti au tras din greu în meciul cu Unirea Bascov, însă fără succes, aceştia fiind învinşi cu scorul de 4-0. 

Antrenorul echipei din Berevoeşti a transmis celor prezenţi că finala disputată pe stadionul din Mioveni a fost oricum una destul de motivaţională şi a recunoscut că lipsa de pregătire a acestora a contat mult atât în deplasări, cât şi în ultimul meci al Cupei României.

„A fost o performanţă că am ajuns în finala Cupei României. Am putut să ţinem piept echipei din Bascov în prima repriză. Noi nu avem multă pregătire, din cauza faptului că sportivii au şi serviciu, mulţi vin direct de acolo, obosiţi. Vrem să facem o treabă frumoasă, dar am vorbit şi cu domnul primar Florin Proca, dacă este posibil să facem măcar două sau trei antrenamente pe săptămână. Fără antrenamente, cum aţi văzut, este foarte greu.”, a transmis antrenorul echipei din Berevoeşti, Alin Durdun. Pentru echipa din Berevoeşti, locul secund în Cupa României, etapa judeţeană, este unul mulţumitor, echipa fiind recunoscută pentru schimbările produse pe tot parcursul Ligii a IV-a din acest sezon competiţional. 

 

sursa foto: Sportinmuscel.ro

 

The most visited gambling websites in The UK