Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Panţuroiu, salt memorabil

  • Written by D.B
  • Hits: 524

 

b_400_250_16777215_10_images_2296_panturoiu.jpgDacă spunem Andreea Panţuroiu, spunem o viitoare legendă a atletismului românesc. De curând, atleta din Muscel a reuşit să îşi doboare un vechi record personal, dar, în acelaşi timp, a şi obţinut un alt loc pe podium la o competiţie renumită, mărindu-şi astfel palmaresul. 

La nici 30 de zile după ce a obţinut cea mai bună performanţă, atunci când a sărit 14 metri şi 36 de centimetri, la Campionatele Internaţionale de Atletism ce s-au desfăşurat la Cluj Napoca, eleva antrenoarei Mihaela Nicoară a obţinut încă un record, sărind cu 11 centimetri mai mult decât la Cluj. 

De curând, musceleanca a participat la o nouă competiţie la Paris, acolo unde a câştigat proba de triplusalt, cu o săritură care a măsurat 14 metri şi 47 de centimetri. Pregătită la Liceul cu Program Sportiv din Câmpulung şi legitimată în prezent la CSM Bucureşti, atleta se pregăteşte în continuare alături de antrenoarea Mihaela Nicoară, iar acest rezultat nu va fi ultimul, musceleanca dorind să şi-l îmbunătăţească la următoarele probe de triplusalt. 

 

The most visited gambling websites in The UK