Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Miriam Nicolaescu, paşi spre Balcanice

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 550

b_400_250_16777215_10_images_2296_miriam-neculaescu.jpgSecţia de Judo de la Clubul Sportiv „Muscel” iese în evidenţă de la zi la zi. De curând, antrenorul Tiberiu Jinga a obţinut, împreună cu sportivii săi, noi premii şi calificări de excepţie.

Clubul Sportiv „Muscel” este recunoscut la nivel naţional şi nu numai pentru rezultatele deosebite pe care sportivii reuşesc să le obţină în fiecare sezon competiţional, la sporturile în care copiii sunt angrenaţi. În perioada 22-24 iunie, sportivi de la CS „Muscel” au participat la finala Campionatului Naţional de Judo, rezervat juniorilor sub 13 ani. Competiţia s-a desfăşurat la Satu Mare, acolo unde doi dintre sportivii musceleni s-au clasat pe podiumul de premiere. 

Miriam Nicolaescu a participat la categoria 32 kg, iar David Stanciu, la 26 de kg. Miriam a reuşit să obţină locul II, iar David, locul III. Şi cum nu era de ajuns o astfel de reuşită, ca urmare a rezultatului obţinut, Miriam Nicolaescu s-a calificat la Campionatele Balcanice. Acestea se vor desfăşura în Grecia, la sfârşitul lunii iulie.

 

sursa foto: Facebook

The most visited gambling websites in The UK