Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Memorialul Bebe Nistorescu, la cea de-a VI-a ediție

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 547

b_400_250_16777215_10_images_2294_bebe-nistorescu2.jpgSâmbătă, 23 iunie, la Cheile Dâmbovicioarei s-a desfăşurat cea de-a şasea ediţie a Concursului de Escaladă Memorialul „Bebe Nistorescu”. Evenimentul, organizat de Consiliul Judeţean Argeş, în coordonarea Salvamont Argeş, face parte din proiectul de promovare „Zona montană a Argeşului şi Muscelului - diversitate şi unicitate în România” - anul V de sustenabilitate şi a adunat aproximativ 100 de concurenţi de toate vârstele, iubitori de escaladă.

Sportivi din cluburi de alpinism din toată ţara şi-au testat îndemânarea pe cele 12 trasee de escaladă - cu diferite grade de dificultate - pregătite pe teritoriul Parcului Naţional Piatra Craiului, în memoria alpinistului Bebe Nistorescu. Concursul de escaladă „Memorial Bebe Nistorescu” este o reuniune a căţărătorilor din întreaga ţară şi are drept scop valorificarea potenţialului deosebit pentru practicarea escaladei sportive în zona Cheile Dâmbovicioarei prin amenajarea de rute noi, reamenajarea rutelor vechi şi promovarea zonei.

Competiţia a avut trei grade de dificultate: uşor, mediu şi dificil, pentru toate categoriile de participanţi, şi s-a desfăşurat doar pe traseele amenajate special. Traseele au fost încadrate în 3 paliere de dificultate: 4 trasee uşoare, 4 medii şi 4 dificile. Cei aproape 100 de concurenţi şi-au dovedit curajul şi abilităţile încercând să depăşească gradele de dificultate ale traseelor la care s-au încadrat, iar la final au existat şi câştigători.

*La categoria avansaţi, locul I a fost adjudecat de către Săcărea Ioan.

*La categoria mediu, locul I a fost câştigat de Popescu Florin.

*La categoria începători - bărbaţi:

Locul I: Stroe Marian;

Locul II: Bratu Călin;

Locul III: Mircea Sandu;

*La categoria începători - femei:

Locul I: Şucu Loredana;

Locul II: Moraru Florentina;

Locul III: Iordăchescu Georgiana;

*La categoria mediu - manşă:

Copii:

Locul I: Ciobanu Iulia;

Locul I: Luca Matei;

Locul II: Dobrin Radu;

Adulţi - bărbaţi:

Locul I: Stanciu Marian;

Locul II: Hrubaru Gabriel;

Locul III: Ungureanu Andrei;

Adulţi - femei:

Locul I: Ungureanu Elena;

Veterani: Bădescu Paul.

The most visited gambling websites in The UK