Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Kickboxing-ul în Muscel ia amploare

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 630

b_400_250_16777215_10_images_2294_kikbox.jpgÎn ultima perioadă, sportul preferat al muscelenilor a devenit kickboxing-ul, asta datorită numărului mare atât de copii, cât şi de adulţi, care se înscriu în clubul sportiv de profil. Rezultatele obţinute de musceleni sunt tot mai multe, iar astăzi vă prezentăm şi noi câteva.

Pe 27 mai, la Sala „Rapid” din Bucureşti a avut loc competiţia „Lorzii Ringului”, acolo unde sportivul Ionescu Daniel, în vârstă de 24 de ani, a reuşit să câştige prin KO în cea de-a doua repriză. 

Pe data de 3 iunie, în comuna Şanţ din Bistriţa Năsăud a avut loc competiţia „Fight for glory”, unde au participat cinci sportivi: Ionescu Daniel, 24 de ani, 85 kg; Aron Marius, 27 de ani, la categoria 75 kg, Muşetescu Mihai Radu, 11 ani, cu 43 kg, Duţescu Adrian Codruţ, 9 ani şi 40 kg, şi Enache Romeo, cu aceeaşi vârstă şi greutate ca şi Duţescu. 

Cu toţii au reuşit să câştige cupe la categoria de vârstă şi de greutate la care au participat, iar sportivul Aron Marius obţinut chiar două premii. Clubul de kickbox de la Câmpulung a câştigat o cupă la acest eveniment, în total fiind şapte premii doar la o competiţie.

Pe 9 iunie, la Ploieşti, la Sala Sporturilor a avut loc „Cupa Coloseum shin dojo”, iar de la Câmpulung au participat 11 sportivi: Ionescu Daniel, Aron Marius, Hiu Bogdan Marian, Dumitrache Ronaldo, Hiu Gabriel, Tamaş Eduard Mihai, Muşetescu Mihai Radu, Duţescu Adrian Codruţ, Strafalogea Nicolas şi Enache Andrei. Surpriza a fost la această competiţie că a participat şi o fată şi anume: Sîrboiu Bianca Mihaela, în vârstă de 13 ani şi cu 50 de kg. 

Premiile cu care s-au întors sportivii au fost pe măsura pregătirii lor. 

*Locul I a fost câştigat de către Enache Adrian Romeo şi Tamaş Eduard Mihai;

*Locul II: Duţescu Adrian Corduţ, Muşetescu Mihai Radu, Hiu Bogdan şi Hiu Gabriel;

*Locul III: Ionescu Daniel, Sîrboiu Bianca şi Strafalogea Nicolas.

Antrenorul şi sportivul Kickboxing de la Câmpulung, Irinel Bădulescu spune că a fost cea mai grea competiţie, cu cele mai multe meciuri. 

 

The most visited gambling websites in The UK