Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Premieră în sportul muscelean! Echipa CS Pristavu, campioană naţională la tenis de masă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 619

 

b_400_250_16777215_10_images_2293_Clipboard09.jpgDe-a lungul anilor, Clubul Sportiv Pristavu ne-a obişnuit cu rezultate foarte bune la toate competiţiile la care a participat, fie că vorbim despre competiţii interne, fie internaţionale. Jucătorii legitimaţi la clubul muscelean au câştigat numeroase titluri naţionale la toate categoriile de vârstă. Singurul titlu care lipsea din palmares era cel de campioni naţionali la echipe seniori. Anul acesta, însă, muscelenii au reuşit să câştige acest trofeu, impunându-se în fata C.S. Mioveni, atât în tur, cât şi în retur.

După 5-2 în tur pentru musceleni, returul s-a încheiat 3-3

Finala Superligii Masculine la tenis de masă se anunţa una tensionată, fiind pentru al treilea an consecutiv disputată între două echipe argeşene. Pe de o parte, C.S. Mioveni voia să îşi apere titlul, iar, pe de altă parte, Clubul Sportiv Pristavu voia revanşa în urma finalei „furate” anul trecut, prin diferite tertipuri mai puţin sportive. Meciul tur s-a disputat vineri, 15 iunie, la Câmpulung, în sala de sport a Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I”. Rând pe rând, Alin Spelbuş, Alexandru Manole, Cristian Chiriţa au intrat încrezători la masa de joc pentru a-şi câştiga meciurile. Finalul a fost unul favorabil muscelenilor, 5-2, pornind astfel favoriţi pentru returul ce urma să se joace la Mioveni. Duminică, 17 iunie, a venit ziua returului. Meciul s-a disputat în sala de sport a Şcolii „Liviu Rebreanu”, antrenorul Mădălin Ionaşcu mizând pe aceiaşi jucători: Alin Spelbuş, Alexandru Manole, Cristian Chiriţa, rezervă  Andrei Tomică. De cealaltă parte, C.S. Mioveni i-a avut la masa de joc pe Alexandru Cazacu, Rareş Şipoş şi Ionuţ Seni. Meciul a fost unul tensionat. După primele două partide, C.S. Mioveni conducea cu 2-0. La masa de joc a intrat apoi Alin Spelbuş, care a câştigat 3-0 cu Ionuţ Seni, readucând astfel speranţele muscelenilor. A urmat meciul dintre Alex Manole şi Rareş Şipoş, la final impunându-se sportivul de la Mioveni, scorul general ajungând astfel la 3-1 în favoarea C.S. Mioveni. Meciul care a urmat, între Alin Spelbuş şi Alexandru Cazacu, urma să fie unul decisiv. Au fost mingi şi puncte spectaculoase, care au dat speranţe galeriei inimoase venite de la Câmpulung. La final, Alin a reuşit să se impună cu 3-1, scorul general devenind astfel 3-2 în favoarea C.S. Mioveni. Dacă Cristian Chiriţa reuşea să se impună cu Ionuţ Seni, finala era încheiată. Spectatorii câmpulunegi prezenţi în sală au trăit la cote maxime fiecare punct. Au fost multe încurajări, aplauze, iar deznodământul a fost cel aşteptat de cinci ani: Cristian Chiriţa s-a impus cu 3 la 0, iar C.S. Pristavu a devenit în premieră campioană naţională la echipe, seniori. Bucuria a fost una maximă. Era un titlu aşteptat atât de sportivi, antrenori, manager, cât şi de suporteri. La final, jucătorii musceleni s-au prins într-o horă a bucuriei.

Cazacu le-a pus din nou beţe-n roate muscelenilor

Finala nu a fost lipsită de incidente. În spiritul caracteristic, Alexandru Cazacu a avut câteva schimburi de replici cu reprezentanţii Federaţiei Române de Tenis de Masă, voind să interzică jucătorilor musceleni să se încălzească la o altă masă de joc. În orice competiţie organizată la nivel mondial, gazdele asigură mese de joc pentru încălzirea jucătorilor care urmează să joace. Cei de la Mioveni au vrut să le ia acest drept câmpulungenilor, în speranţa că îi vor încurca. După ce au fost ameninţaţi cu oprirea jocului de către oficialii federali, reprezentanţii clubului din Mioveni au decis să respecte regulile. Finalul a fost unul fericit pentru clubul muscelean, care a revenit acasă cu trofeul râvnit de atâţia ani. Performanţa jucătorilor de Clubul Sportiv Pristavu este una istorică pentru municipiul nostru. Nicio echipă din Câmpulung nu a reuşit să obţină titlul de campioană naţională. Dacă ne e permisă comparaţia, titlul câştigat duminică este echivalentul câştigătoarei Ligii I la fotbal. Antrenorul Mădălin Ionaşcu s-a declarat foarte mulţumit de rezultat, un rezultat venit după mulţi ani de muncă şi multe ore de antrenament: „Mă simt minunat. Ştiam că va veni şi ziua aceasta. Băieţii au luptat minunat. Vreau să le mulţumesc pentru efortul depus. Vreau să îi mulţumesc domnului Pristavu pentru tot ceea ce face pentru noi şi pentru acest club, nu doar pentru această echipă, ci pentru toate celelalte categorii de copii. E o victorie pe care am gândit-o acum 10 ani, când am venit la Câmpulung. Am sperat că va veni această zi. De câţiva ani, am avut cea mai tânără echipă din campionat. Am muncit mult, copiii au crescut, deja nu mai sunt copii. Cred că este o victorie meritată.”, a declarat la finalul meciului antrenorul Mădălin Ionaşcu.

 

 

The most visited gambling websites in The UK