Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Davideşti rămâne lidera Ligii a V-a

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 562

b_400_250_16777215_10_images_2293_Clipboard07.jpgUnirea Bughea de Jos

Liga a V-a, Seria Nord, din Campionatul Judeţean de Fotbal se apropie de final. Duminică, 17 iunie, s-a desfăşurat etapa cu numărul XXV, iar, până la final, mai este doar una, ca şi la Liga a IV-a. Cele 14 echipele din Muscel au obţinut scoruri cât de cât favorabile, însă detaşările în clasamentul seriei nu sunt chiar mulţumitoare. Din şapte partide disputate, în şase au ieşit câştigătoare echipele care au fost gazde. Doar Partizanul Vlădeşti a câştigat la masa verde, 3 la 0, în faţa echipei Şcoala de Fotbal Gică Retevoiescu, care s-a retras înainte să se finalizeze campionatul.

Un meci foarte bun au făcut cei de la Lereşti, care i-au avut ca oaspeţi pe colegii de la Godeni. A fost un meci deschis şi disputat, adjudecat fără emoţii de echipa lereştenilor, prin golurile înscrise de Fabian Mohor, Romy Pătraşcu, Alex Sfărţ şi Marian Avrigeanu. Rezultatul din 17 iunie le consolidează celor de la Lereşti poziţia secundă. Ca de fiecare dată, suporterii echipei din Lereşti au fost admirabili.

De partea cealaltă, Petrolul Hârtieşti şi-a mai adăugat o ghiulea de picior, care a contribuit la menţinerea ultimei poziţii înaintea finalului competiţiei 2017-2018.

The most visited gambling websites in The UK