Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Alt cros „Aleargă pentru sănătatea ta!”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 810

 

Lions Club Câmpulung „Negru Vodă”, Ceramus SA şi Asociaţia „Omul şi muntele”, cu sprijinul Primăriei Câmpulung şi Primăriei Bughea de Jos, organizează o altă serie de acţiuni, dedicate mişcării în aer liber, sub deviza: „Aleargă pentru sănătatea ta!”

Astfel, sâmbătă, 23 iunie 2018, de la ora 10.00, se dă startul în cea de-a doua serie de crosuri. Cei care doresc sunt aşteptaţi să se înscrie începând cu ora 9.30. Manifestările sunt structurate pe diferite distanţe, de la un kilometru la şapte kilometri, în funcţie de cele 4 categorii de vârstă ale participanţilor: clasele 1-4, clasele 5-8, clasele 9-12 şi open. Alergarea se va desfăşura pe trasee alese special pentru această competiţie, în incinta şi vecinătatea Complexului Sportiv Ceramus.

De această dată, va fi şi o cursă de biciclete pentru cei mici. 

Proiectul îşi propune să mobilizeze un număr cât mai mare participanţi, care să petreacă măcar câteva ore într-un mod sănătos în natură. Toţi vor fi recompensaţi cu diferite premii şi diplome din partea organizatorilor şi sponsorilor, o masă caldă la sosire, precum şi apă şi produse de energizare pe traseu.

Nici o altă formă de mişcare nu este mai naturală şi benefică decât alergarea. Alergarea este cea mai la îndemână şi cea mai ieftină activitate sportivă. Nu ai nevoie de sală, aparate, instructor, echipă, bani, maşină. Ai nevoie doar de pantofi sport şi un drum de 40 centimetri lăţime şi… dorinţa de a participa la crosul „Aleargă pentru sănătatea ta!” „E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK