Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Senatorul Gheorghe Marin îi coordonează pe muscelenii care vor pleca la mitingul PSD

  • Written by E.M.
  • Hits: 638

b_400_250_16777215_10_images_2289_gheorghe-marin.jpgPSD pregăteşte intens mitingul de sâmbătă seara, participanţii primind chiar o listă cu recomandări. „Vrem prosperitate, NU Securitate!” este sloganul sub care-şi promovează mitingul social-democraţii. 

Şeful PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că vrea să strângă în Piaţa Victoriei, în faţa Guvernului, 300.000 de oameni. De când a fost anunţat targhetul acesta, reprezentanţii PSD din teritoriu au intrat în vrie, având fiecare de adus la Bucureşti un număr cât mai mare de simpatizanţi. Pentru asta, au început să rezerve bilete de tren şi să închirieze autocare. Se pare că Argeşul va fi reprezentat de peste 3.000 de oameni, aşa cum a declarat preşedintele PSD Argeş, senatorul Şerban Valeca. Dintre aceştia, peste 10% vot fi din zona Muscel, din Câmpulung şi comune. 

Muscelenii care vor pleca la Bucureşti vor fi coordonaţi de organizaţia PSD Câmpulung şi vor ajunge la manifestaţie cu opt autocare, puse la dispoziţie de judeţ, la nivel local nefiind disponibile atâtea mijloace de transport. Până sâmbătă dimineaţă, totul va fi pus la punct, mai ales că trebuie respectate mai multe reguli impuse de partid: toţi participanţii să fie îmbrăcaţi în alb de la brâu în sus, ca seara să fie mai vizibili; reprezentanţii fiecărui judeţ să aibă câte un semn distinctiv, în piept, plus pancartă cu numele; la un grup de 10 oameni să fie fluturat câte un steag tricolor; iar, dacă se poate, toţi să aibă câte un steguleţ mic.

Primarul Liviu Ţâroiu, care este preşedintele executiv al PSD Câmpulung, va chiuli de la întâlnire, dar motivat, pentru că exact sâmbătă, 9 iunie, pleacă în Bulgaria, în calitate de invitat la Zilele localităţii Popovo. Prin urmare, organizarea rămâne în sarcina preşedintelui PSD Câmpulung, senatorul Gheorghe Marin. 

 

The most visited gambling websites in The UK