Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

CS Muscel s-a întors cu medalii de la Sibiu

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 619

b_400_250_16777215_10_images_2289_sport-cupa-sperantelor.jpgÎn perioada 1-3 iunie, la Sibiu s-a desfăşurat cea de-a doua ediţie a Turneului Internaţional de Judo „Cupa Speranţelor”. În sala „Transilvania” din Sibiu s-au prezentat copii născuţi între  şi 2010 (U9, U11,U13 şi U15). Pe lângă Austria, Bulgaria, Bosnia, Cehia, Croaţia, Grecia, Italia, Republica Moldova, Slovacia, Slovenia, India, Serbia şi Ungaria, au participat şi elevi de la judo din ţara  noastră, chiar şi din Câmpulung. De la Clubul Sportiv Muscel, elevii participanţi s-au întors şi medaliaţi, nimic surprinzător, având în vedere pregătirea intensă a acestor copii, la Clubul de la Câmpulung.

 

Vă prezentăm şi noi muscelenii care, dintre cei aproximativ 500 de sportivi participanţi, s-au întors acasă victorioşi:

1.La categoria U11, 26 kg: Barbu Antonia - Locul I; 

2. La categoria U13, 26 kg: Stanciu David - Locul II;

3. La categoria U13, 32 kg: Nicolaescu Miriam – Locul II;

4. La categoria U15, 36 kg: Barbu Andreea - Locul I;

Turneul Internaţional a fost organizat de Clubul Sportiv din Sibiu şi Federaţia Română de Judo. Succesul muscelenilor este notabil, pentru numărul mare de participanţi la această competiţie. Weekend-ul acesta va avea loc Etapa Zonală la Judo la U11, la Mangalia. Şi de la Clubul Sportiv Muscel vor participa din nou sportivi, iar rezultatele vor veni săptămâna viitoare. 

 

sursa foto: Facebook

The most visited gambling websites in The UK