Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Andreea Panţuroiu, salt bun spre „Europene”

  • Written by D.B
  • Hits: 779

b_400_250_16777215_10_images_2289_andreea-panturoiu.jpgAndreea Panţuroiu a reuşit să obţină încă o victorie memorabilă în palmaresul său! În prima zi de pe Cluj Arena, acolo unde s-a desfăşurat ediţia 63 a Internaţionalelor României la Atletism „Iolanda Balaş Soter”, atleta a atins încă o performanţă, devenind vedeta ediţiei. S-au înscris 252 de sportivi din 8 ţări, care s-au întrecut atât pentru medaliile puse în joc, cât şi pentru baremul care asigură prezenţa la Campionatele Europene din această vară. 

Câmpulungeanca Andreea Panţuroiu a obţinut cel mai bun rezultat al ei în proba de triplusalt. Sportiva, legitimată în prezent la CSM Bucureşti, a executat o săritură demnă de istoria atletismului românesc, 14,36 metri. Această săritură este cu 3 centimetri mai lungă decât cel mai bun rezultat obţinut vreodată în cariera Andreei, până la concursul de la Cluj.

Atleta de la CSM Bucureşti a scos cel mai bun rezultat al ei în proba de triplu salt, succes care-i dă speranţe pentru cea mai strălucitoare medalie la Europenele de la Berlin, programate la începutul lunii august. „A fost doar începutul, cu siguranţă, pot mult mai mult de atât, îmi doresc să fac o figură frumoasă la Campionatele Europene de la Berlin. Sper să sar cât mai aproape de 15 metri. Îmi doresc să fac un record personal la Berlin.”, a declarat Andreea Panţuroiu.

Pentru câmpulungeanca Andreea Panţuroiu vor veni competiţii mai grele, însă pregătirea de care a dat dovadă la Cluj i-a dat speranţe mari. 

 

The most visited gambling websites in The UK