Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Denisa Dragomir uimeşte Muscelul

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1059

b_400_250_16777215_10_images_2281_denisa-dragomir.jpgOriginară din Berevoeşti, Denisa Dragomir, sportiva legitimată la CSM Piteşti, a mai notat încă o victorie în palmaresul său destul de mare. Ultima competiţie câştigată a fost acum doar câteva zile în Lombardia.

Ediţia 2018 a competiţiei Trofeo Dario & Willy a reprezentat o cursă de 23 de km, cu o diferenţă de nivel de 2000m. Startul a fost dat în localitatea Valmadrera, situată în provincia Lecco. 

Aceasta este cea de-a treia cursă de alergare montană câştigată de Denisa Dragomir în anul 2018, după Carrera Alto Stil şi Sky del Canto, competiţii desfăşurate în luna martie.

Din punct de vedere climatic, faţă de alţi ani, ediţia de anul acesta a fost norocoasă, iar cei peste 400 de sportivi au concurat sub un soare cald de primăvară. Denisa Dragomir a urcat pe podium cu recordul de două ore 53 de minute şi 52 de secunde, urmată de Cecilia Perroni, cu un timp obţinut de 3 ore şi 46 de secunde, iar pe locul III s-a clasat Sara Rapezzi, cu un timp înregistrat de 3 ore, 6 minute şi 58 de secunde. 

Atleta pregătită de Valentin Coroja a participat pentru prima dată la acest concurs, competiţie în care musceleanca a reuşit să-şi doboare recordul.

Record şi la EcoMarathon

Patru zile mai târziu, 1789 de alergători au participat la cea de-a noua ediţie a competiţiei „EcoMarathon”. Printre elitele sportului s-a aflat şi Denisa Dragomir, cea care nu este la prima ediţie la această conpetiţie. Renumiţii Palici, Zinca, Buta şi Dragomir s-au aflat printre participanţii de la Moeciu de Sus, pe 5 mai. Şi aici Denisa Dragomir stabileşte un nou record al cursei de cros feminin, cu timpul înregistrat de o oră, 7 minute şi 43 secunde. 

„Mă bucur că am reuşit să câştig şi să îmi îmbunătăţesc timpul, să fac un nou record. Asta dovedeşte că sunt mai bine pregătită faţă de 2015. Este un traseu care îmi place foarte mult, alergabil, una dintre cursele mele preferate.”, a declarat Denisa pentru aimx.ro

Denisa se pregăteşte acum pentru viitoarele competiţii, cea mai importantă reprezentând-o Campionatul Mondial de Alergare Montană de lungă distanţă, care va avea loc în Polonia pe 24 iunie, iar până la acela urmează Zegama, la sfârşitul acestei luni - o competiţie din Cupa Mondială. 

 

The most visited gambling websites in The UK