Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Musceleanca Andreea Panţuroiu, din nou campioană!

  • Written by Diana BUMBENECI
  • Hits: 3814

b_400_250_16777215_10_images_2256_panturoiu.jpgAtleta Andreea Panţuroiu a participat în weekend la etapa finală a Campionatului Naţional de Sală. Musceleanca a câştigat titlul naţional la triplusalt, medalie cucerită pentru prima oară pentru CSM Bucureşti, la Campionatul Naţional de Sală de Seniori şi Tineret, ţinut pe „Lia Manoliu”.

Show atletic la Bucureşti. În weekend au avut loc Campionatele Naţionale Indoor, etapa finală, rezervate seniorilor şi tineretului, poate, cea mai importantă competiţie a sezonului. Evenimentul în sine se află la ediţia 48 - masculin şi feminin, în timp ce în cazul categoriei U23, s-a înregistrat cea de-a 35-a ediţie, atât la feminin, cât şi la masculin. La finala campionatului au participat cei mai antrenaţi atleţi români de sală, în activitate. CSM Bucureşti a fost reprezentat de 22 sportivi, din echipă făcând parte şi câmpulungeanca Andreea Panţuroiu, proaspăt legitimată la CSM. Până de curând, Andreea Panţuroiu a fost legitimată la LPS Câmpulung. Decizia de a alege CSM Bucureşti a fost motivată şi de prezenţa Gabrielei Szabo în conducerea CSM, un model de ani buni pentru atleta Panţuroiu. 

La prima competiţie la care a participat, Andreea Panţuroiu a câştigat titlul naţional la triplusalt, cu 14,22 metri. Rezultatul atletei reprezintă a treia performanţă la nivel mondial. Palmaresul pe care îl deţine Panţuroiu la ora actuală este impresionant: campioană europeană de tineret (U23) la Bydgoszcz - Polonia în 2017; locul V la Campionatele Mondiale în Sala la Portland - SUA în 2016; vicecampioană europeană de tineret U23 la Tallin - Estonia în 2015; locul V la Campionatele Mondiale de Junioare U20 - SUA, în 2014; campioană naţională la senioare, la Cluj, în anul 2016; cvintuplă campioană naţională de sală, de trei ori la triplusalt şi de două ori la pentathlon. 

The most visited gambling websites in The UK