Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Muscelence, premiate la Gala Atletismului Românesc

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 3867

b_400_250_16777215_10_images_2252_Clipboard07.jpgHotel Crowne Plaza, din Bucureşti, a găzduit Gala Atletismului Românesc 2017, organizată de Federaţia Română de Atletism. Aşa cum a fost prezentată, ramura de atletism, în anul care s-a încheiat, a reuşit să se menţină printre cele mai active şi vizibile discipline sportive din ţara noastră, obţinând succese în mai multe ramuri ale acestui sport, mai ales în ce priveşte tinerii atleţi, cei de care se leagă speranţele tuturor pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. Joi, 18 ianuarie 2018, Federaţia Română de Atletism a recompensat pe cei care s-au implicat în realizarea acestor rezultate, nefiind uitaţi nici antrenorii şi administratorii implicaţi în asigurarea unor condiţii de pregătire optime, dar şi în sprijinirea activităţii sportive.

Două atlete originare din Muscel au fost premiate, la categoria „Cea mai bună atletă”. Este vorba de Elena Andreea Panţuroiu, deţinătoarea premiului întâi la Campionatul European U23, la triplusalt, şi Denisa Dragomir, care a ocupat locul trei, la individual şi cu echipa de senioare la Campionatul Mondial de Alergare Montană pe Distanţe Lungi. Aceeaşi distincţie au mai primit-o încă trei atlete, dar şi cinci sportivi. Au mai fost recompensaţi „Cel mai bun junior” şi „Cea mai bună junioare”.

De asemenea, Federaţia Română de Atletism i-a răsplătit pe toţi cei 23 de medaliaţi ai anului atletic 2017. În cadrul evenimentului de la Bucureşti au mai fost acordate multe premii speciale. Mircea SIMIONESCU

The most visited gambling websites in The UK