Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Două întreceri automobilistice  la Câmpulung

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 576

 

b_400_250_16777215_10_images_2251_Clipboard01.jpg

Încă din primele zile ale anului, Federaţia Română de Automobilism a stabilit calendarul competiţional din 2018. Şi anul acesta, pasionaţii sportului cu motor din judeţul nostru vor avea parte de un spectacol veritabil, având în centru cei mai tari bolizi. Etapa de la Câmpulung, a şaptea, rămâne în calendar (22 - 23 septembrie) şi va fi, ca şi sezonul trecut, penultima, de organizarea acesteia urmând să se ocupe în continuare reprezentanţii Clubului Sportiv Brothers Motor Sport. Totodată, s-a stabilit şi calendarul pe 2018 pentru Campionatul Naţional de Rally Cross, iar la Câmpulung etapa este programată în perioada 28-29 iulie, la o săptămână după Zilele Câmpulungului, pe traseul ce va fi amenajat pe platoul Grui.

De asemenea, conducerea Federaţiei Române de Automobilism a decis să introducă din acest an o nouă întrecere automobilistică - Super Rally, care va programa patru runde. Etapele Campionatului Naţional de Super Rally se vor desfăşura în interiorul oraşelor, pe traseu de asfalt, caracteristic Super Specialelor de la Raliu, şi vor avea o distanţă maximă de trei kilometri. Se pot înscrie şi piloţi fără licenţă, dar în anumite condiţii, conform regulamentului. Ultima etapă, a patra, este programată la Piteşti, pe 27 octombrie. Prima etapă se va desfăşura pe 12 mai, la Hunedoara, a doua, la Târgu Mureş, pe 23 iunie, iar penultima rundă pe 15 septembrie, la Craiova. Mircea SIMIONESCU

The most visited gambling websites in The UK