Menu
TRAFIC

Băieţii de la Podu Dâmboviţei, câştigători ai competiţiei „Intră în joc, câştigă-ţi sănătatea!”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 354

b_400_250_16777215_10_images_2236_Clipboard03.jpgÎn perioada 1 noiembrie-17 decembrie 2017, se derulează proiectul „Intră în joc, câştigă-ţi sănătatea!”, iniţiat de Prefectura Argeş, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport. Această competiţie se adresează elevilor nelegitimaţi (la ramura sportivă la care participă) din unităţile de învăţământ din judeţul Argeş. 

Concursul se derulează în nouă zone din judeţ, astfel: trei la Piteşti (pentru liceu, gimnaziu şi împrejurimi); două la Câmpulung (urban şi rural); la Curtea de Argeş (urban/rural); Topoloveni (urban/rural); Costeşti (urban/rural); Mioveni (urban/rural).

Scopul proiectului este angrenarea unui număr cât mai mare de elevi către sport, mai ales către cel colectiv, volei, baschet, handbal, fotbal la mediul rural şi urban. Dar se urmăreşte şi dezvoltarea ariei de selecţie pentru practicarea sportului de performanţă, educarea tinerilor în spiritul unui mod de viaţă activ şi promovarea spiritului olimpic.

Primele rezultate au început să apară. Echipa Şcolii Gimnaziale Podu Dâmboviţei a obţinut locul întâi la fotbal băieţi. Andrei Mazăre, Ştefan Simon, Florin Uretu, Vlăduţ Antone, Ionuţ Uretu, Codruţ Tiucă, Tiberiu Butoi au fost coordonaţi de profesorul de Educaţie Fizică şi Sport Ciprian Manole.

The most visited gambling websites in The UK