Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Rucărul, gazda Festivalului Sport - Cultură „Argeşeanul”

  • Written by Rebeca Ioana
  • Hits: 1074

 

Rucărul va fi gazda celei de-a VII-a ediţii a Festivalului Sport - Cultură „Argeşeanul”, care se va derula la sfârşitul săptămânii, între 17 şi 19 noiembrie 2017. Evenimentul este organizat în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Argeş şi Asociaţia Judeţeană „Sportul pentru toţi” Argeş şi se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani, tinerilor cu vârste între 15 şi 35 ani, dar şi adulţilor peste 36 de ani, cu condiţia de a fi organizaţi în echipe. 

Festivalul se vrea o competiţie interjudeţeană, cu scopul de a promova conceptul de „Sportul pentru toţi” prin activităţi sportiv - recreative şi cultural - artistice. Au fost stabilite ca probe: ciclism, cros, baschet, minihandbal, bowling, coşul echipă, tenis de masă, şah, dar şi probe cultural - artistice. 

Ultima zi pentru înscriere este chiar cea a debutului acestei ediţii, vineri, 17 noiembrie 2017.

Programul evenimentului arată astfel:

8Vineri, 17 noiembrie. În debut va fi susţinută o conferinţă de presă, după care urmează probele cultural - artistice pe temele impuse: Turism, Ecologie, Sport, Natură. Cel puţin doi membri ai echipei vor cânta două melodii, vor recita poezii şi vor susţine o scenetă umoristică sau de pantomimă. Ziua se va încheia cu o seară distractivă.

8Ziua de sâmbătă, 18 noiembrie, va debuta cu programul artistic (de 10 minute) prezentat de gazde, prin echipa participantă, şi va continua cu expunerea datelor tehnice. Probele sportiv - recreative din această zi vor fi următoarele:

-ciclism, pe minim doi kilometri, probă individuală;

-tenis de masă, între câte un reprezentat din echipă (5 minute setul, un reprezentant / echipă / categorie de vârstă);

-baschet, prin 10 lovituri la coş pe echipă;

-minihandbal între echipe, două reprize a câte 5 minute;

-cros, minim 2 kilometri de reprezentant de echipă, contra cronometru;

-şah, la care participă un reprezentant al echipei pe categorie de vârstă

-bowling, probă susţinută între echipe, câte 5 minute pentru fiecare.

8Duminică, 19 noiembrie, continuă finalele probelor sportiv - recreative, astfel: 

-tenis de masă între echipe, 5 minute setul;

-baschet, 5 lovituri la coş pe echipă;

-bowling între echipe, 5 minute pentru fiecare.

După definitivarea clasamentului va fi festivitatea de premiere a echipelor participante şi un spectacol de încheiere susţinut de câştigători.

 

The most visited gambling websites in The UK