Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Andreea Panţuroiu, la Campionatul Mondial de la Londra

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1542

b_400_250_16777215_10_images_2207_Clipboard05.jpgCei mai buni atleţi din lume vor concura, de astăzi, 4 august şi până pe 14 august, la Campionatul Mondial de Atletism rezervat seniorilor, care va avea loc la Londra. La această întrecere, România va fi reprezentată de 12 atleţi care şi-au îndeplinit baremul stabilit de Asociaţia Internaţională a Federaţiilor de Atletism (IAAF), din echipă făcând parte şi musceleanca Andreea Panţuroiu, la triplu salt. 

Atleţii români vor fi însoţiţi de antrenorii Mihaela Nicoară, Ana Claudia Ille, Valentin Anghel, Mihai Corucle, Ioan Zanfirache, Mirel Seiţanu şi Octavian Măzăran. Delegaţia tricoloră va fi condusă de antrenorul Mirela Ţermure. Obiectivul fixat de conducerea Federaţiei Române de Atletism este câştigarea a 1 - 2 medalii, indiferent de culoarea lor, şi calificarea în cât mai multe finale.

Cel mai bun rezultat al muscelencei Andreea Panţuroiu a fost înregistrat acum câteva săptămâni, când atleta a devenit campioană europeană de tineret la triplu salt. Sportiva legitimată la LPS Câmpulung a câştigat medalia de aur cu o săritură care a măsurat 14,27 metri. Podiumul acestei probe a fost completat de Ana Peleteiro, din Spania, cu o săritură de 14,19 metri, şi franţuzoaica Rouguy Diallo, cu o săritură de 13,99 metri. Pentru Panţuroiu nu a fost prima medalie la un concurs de asemenea anvergură. Atleta pregătită de Mihaela Nicoară a obţinut primul rezultat notabil în 2013, la Campionatul European de Juniori de la Rieti, Italia, unde a cucerit medalia de argint la proba de triplusalt. O altă performanţă remarcabilă este titlul de vicecampioană de la Europenele de Tineret de la Tallinn, din 2015. În urma rezultatului de la Campionatul Naţional de juniori de la Bucureşti din 2016 (14,15 m), a îndeplinit baremul de participare la Jocurile Olimpice de la Rio, participând în premieră la o competiţie de asemenea anvergură. Oficialii Federaţiei Române speră ca, şi de această dată, Panţuroiu să aibă o evoluţie bună, iar dacă se va putea, să urce pe podium. „E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK