Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Urmează Trofeul la Viteză în Coastă, pe drumul spre Voina Rally Cross, un succes la Câmpulung

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1677

b_400_250_16777215_10_images_2207_Clipboard03.jpg

25 de concurenţi dornici de victorie. Un traseu dificil, extrem de tehnic. Public numeros. Spectatori care au devenit piloţi pentru o zi. O Toyota Cellica pe care a făcut istorie Carlos Sainz, pe traseu. Parada spectaculoaselor şi frumoaselor ARO IMS şi foste glorii ale pilotajului românesc prezente lângă traseu. Acestea au fost „ingredientele” pentru două zile de spectacol extrem la Cupa Câmpulung Muscel la Rally Cross, organizată de Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpulung. Competiţia, cotată ca etapa a IV-a din Campionatul Naţional de Rally Cross, a fost organizată sub egida Federaţiei Române de Automobilism.

Sub privirile vicepreşedintelui FRAS, Cătălin Nicolaescu, piloţii au dat tot ce au avut mai bun şi au făcut proba îndemânării, talentului şi determinării la cote foarte ridicate. Preşedintele Norris Măgeanu a fost prezent la Câmpulung înaintea competiţiei, asistând la eforturile organizatorilor de a asigura o pistă la un nivel superior, în contextul în care, cu o săptămână înainte de concurs, arena era o adevărată mlaştină. Nu a lipsit parada IMS-urilor, maşini de colecţie, fabricate din 1964 până în 1974, pe care pasionaţii automobilelor ARO le-au recondiţionat. Finalele au fost marcate de multe momente neprevăzute, de răsturnări de situaţie incredibile. Amfiteatrul de pe platoul din cartierul muscelean Grui a devenit o adevărată arenă în care gladiatorii cei mai tehnici şi mai încrezători în şansele lor au câştigat în faţa mulţimii care i-a ovaţionat.

Primarul Ţâroiu, „pilot pentru o zi”

Şi spectatorii au putut gusta puţin din adrenalina pe care o simt concurenţii. Şapte dintre ei au urcat la volanul bolizilor şi au alergat pe traseu. Printre cei care au intrat în competiţia timpilor s-a numărat şi primarul municipiului Câmpulung, Liviu Ţâroiu, care a arătat că este, la fel ca mulţi musceleni, un iubitor al motorsportului. De la eveniment nu a lipsit nici campionul Ion Mihăilă „Balzac”, unul dintre piloţii fostei Uzine ARO. De precizat că organizatorii au testat traseul şi pe timp de noapte şi nu este exclus ca pe viitor să asistăm la o reală surpriză pe arena din Grui. Parteneri ai Cupei Câmpulung Muscel la Rally Cross au fost Primăria şi Consiliul Local Câmpulung, Consiliul Judeţean Argeş, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Argeş, SILDVB, DEC Clinică Dentară, Pasteur Caroseria, Pentarom. Iată clasamentul Rally Cross, Cupa Câmpulung Muscel 2017.

Grupa H1

Locul I: Alexandru Brescan - Racing Cars Braşov

Locul II: Dragoş Turcu - ACS Raideri Târgu Jiu

Locul III: Alexandru Gheorghe - AS Sprint Club Mioveni

Grupa H2

Locul I: Adelin Ungurenuş - Pro Car Piteşti

Locul II: Robert Boncescu - AS Sprint Club Mioveni

Locul III: Iancu Niţă - Pro Car Piteşti

Grupa H3

Locul I: Mihai Pleşa - AS Sprint Club Mioveni

Locul II: Marius Coman - Brothers Motor Sport Câmpulung

Locul III: Mihai Berbecaru - Pro Car Piteşti

Grupa H4

Locul I: Dan Bodea - Auto Speed Rally Bucureşti

Locul II: Mihai Berbecaru - Pro Car Piteşti

Locul III: Robert Boncescu - AS Sprint Club Mioveni

Grupa BUGGY / Juniori

Locul I: Sebastian Lămbescu - AS Sprint Club Mioveni

Locul II: Alexandru Talianu - AS Rally Cars Braşov

Locul III: Victor Neamţu - ACS Raderi Târgu Jiu

Grupa 1600 Buggy

Locul I: Tiberiu Lămbescu - AS Sprint Club Mioveni

Locul II: Cristian Dunavăţu - ACS Raideri Târgu Jiu

Locul III: Adrian Rizoiu - Brothers Motor Sport Câmpulung

Grupa Super Buggy

Locul I: Vasile Şerban - ACS Raideri Târgu Jiu

Locul II: Cristian Dunavăţu - ACS Raideri Târgu Jiu

Grupa Kart Cross

Locul I: Ionuţ Ciopleiaşi - Brothers Motor Sport Câmpulung

Echipe

Locul I: AS Sprint Club Mioveni

Locul II: AS Brothers Motor Sport Câmpulung

Locul III: ACS Raideri Târgu Jiu

Locul IV - Pro Car Piteşti

Brothers Motor Sport invită muscelenii, încă de pe acum, la Trofeul Câmpulung Muscel la Viteză în Coastă, care va avea loc între 23 şi 24 septembrie 2017 pe traseul Lereşti-Voina, cel mai mare eveniment automobilistic găzduit de judeţul Argeş anul acesta. „E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK