Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Pe platoul Grui, la sfârşitul săptămânii, Câmpulungul, din nou gazda unei etape a Campionatului Naţional de Rally Cross

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1314

b_400_250_16777215_10_images_2205_Clipboard05.jpg

La sfârşitul săptămânii, pe 29 şi 30 iulie, Câmpulungul va fi gazda etapei a IV-a a Campionatului Naţional de Rally Cross. Competiţia se va derula pe platoul din cartierul Grui, pe DJ 732, care leagă Câmpulung de Bughea de Jos, lângă fosta rampă de gunoi a municipiului. Pe arena naturală se vor confrunta gladiatorii motoarelor cu mulţi cai putere, organizatorii evenimentului fiind Clubul Sportiv Brother Sport, cu sprijinul Primăriei Câmpulung.

Anul trecut, Câmpulungul a găzduit două etape ale Campionatului de Rally Cross, dar organizatorii de la Clubul Sportiv Brothers Motor Sports previzionează că zilele următoare de week-end vor fi unele de spectacol total, datorită numărului mai mare de competitori care şi-au manifestat interesul de a se prezenta la startul de la Câmpulung. Tot organizatorii au anunţat că traseul va fi unul diferit, mult mai performant, pentru ca piloţii să participe cu plăcere, şi vremea, numai bună pentru o astfel de întrecere. 

Înscrierea participanţilor se face până în prima zi de competiţie, 29 iulie, inclusiv. Spectatorii care vor fi prezenţi pe platoul din Grui sunt rugaţi să urmeze indicaţiile organizatorilor pentru asigurarea securităţii lor fizice şi pentru evitarea oricăror incidente nedorite. De asemenea, spectatorii şi sportivii care vor veni pe DN 73 trebuie să ia în calcul cel puţin o jumătate de oră de întârziere din cauza lucrărilor de reabilitare a şoselei.

 

The most visited gambling websites in The UK