Menu
TRAFIC

„Meciul lui Dobrin” a umplut tribunele stadionului

  • Written by Alex BARBU
  • Hits: 2364

b_400_250_16777215_10_images_2204_FOTBAL.jpgVineri seara, pe 21 iulie 2017, la Câmpulung, Stadionul Municipal a fost, ca pe vremuri, arhiplin! Nu a fost niciun meci oficial, pentru că localitatea nu mai are de mult echipă în primele trei eşaloane fotbalistice ale ţării, însă s-a jucat un meci care a pus faţă în faţă vedete ale fotbalului naţional şi local.
Astfel, s-au întâlnit echipa naţională a României, formată din foşti jucători ca: Silviu Lung, Cristi Dulca, Tibor Selymes, Dănuţ Lupu, Daniel Florea, Adrian Ilie, Adrian Mutu, Marius Niculae, Daniel Pancu, Sorin Cârţu, Vlad Munteanu, Ovidiu Sabău, Emil Săndoi. Şi chiar dacă nu au evoluat, au fost alături de foştii coechipieri Ilie Balaci şi Dorinel Munteanu. De partea cealaltă, vedetelor locale, care au jucat la fostul ARO, li s-au alăturat Jean Vlădoiu şi secundul lui Daum de la Naţională, Ionuţ Badea. Prezentarea fotbaliştilor a fost făcută de oamenii de televiziune locali, însă Florin Călinescu a avut şi el momentul lui după ce echipele au ieşit pe teren.
b_400_250_16777215_10_images_2204_FOTBAL1.jpgÎn cadrul evenimentului, doamna Gica Dobrin a primit din partea lui Mihai Stoichiţă, Ilie Balaci şi Mircea Rădulescu cadou un tricou al echipei naţionale, cu numărul 8 pe el şi cu numele marelui fotbalist, dar şi o minge cu care se juca atunci când Nicolae Dobrin a început fotbalul. Meciul s-a terminat 4 - 4 după ce, pe teren, au ieşit în evidenţă Jean Vlădoiu, la gazde, care s-a bătut pentru orice balon, şi Adrian Mutu, la tricolori, cu golurile sale, Dănuţ Lupu, cu rezistenţa sa timp de o oră în meci, deşi kilogramele luate în plus sunt evidente, şi portarul Silviu Lung cu paradele sale ca în tinereţe. În tribune a fost prezentă şi o micuţă, dar inimoasă galerie, care  a scandat de mai multe ori numele lui Dobrin, dar şi ale celor prezenţi pe teren. Aplauzele din partea celor peste 3.000 de oameni au fost generoase, iar, după meci, protagoniştii jocului s-au oprit la „Ciobănaşu’”, acolo unde fostul preşedinte al Clubului ARO, Constantin Ţil Popescu, a dat o masă şi un şpriţ.

b_400_250_16777215_10_images_2204_FOTBAL2.jpg

The most visited gambling websites in The UK