Menu
TRAFIC

Rezultate bune pentru LPS la Campionatele Naţionale de Atletism de iarnă

  • Written by Leonard Ghizdavăţ
  • Hits: 2331

b_400_250_16777215_10_images_2065lnpa.jpgLa Campionatele Naţionale de sală din Bucureşti, la atletism, Liceul cu Program Sportiv din Câmpulung a obţinut rezultate foarte bune prin Ionuţ Iordache, medaliat cu aur la probe combinate. Mărturie a rezultatelor sale foarte bune stă şi munca neobosită a antrenorului său Gheorghe (Gigi) Ivan, care, de doi ani, îl antrenează pe sportivul Ionuţ Iordache. „Speram la o medalie, cu atât mai bine că a fost şi de aur, din cele şapte probe, la cinci şi-a făcut record personal. A avut un punctaj excelent, a mers foarte bine, acum un an a fost campion naţional la juniori III.”, ne-a declarat antrenorul Gigi Ivan.

Mihai Păcioianu a urcat pe locul 2, obţinând medalia de argint, antrenat de profesoara Daniela Păcioianu, care este antrenoarea, dar şi mama sa. „Nu era prevăzută medalie pentru Păcioianu, care a vrut pentru liceul pe care îl reprezintă să facă un efort teribil şi să vină de la concursurile internaţionale de skeleton direct la acest Campionat Naţional de Atletism. A reuşit, a muncit mult pentru această medalie şi o merită.”, ne-a spus directoarea Liceului cu Program Sportiv, Daniela Păcioianu.  

Rezultatele obţinute de sportivii de la Liceul cu Program Sportiv au fost următoarele:

=Heptatlon-băieţi: locul I - Ionuţ Iordache, antrenor Gigi Ivan, locul II - Mihai Păcioianu, antrenor Daniela Păcioianu, locul III - Cristian Gabriel Ene, antrenori Doina Rusu, Gigi Ivan

=Pentatlon-fete: locul VII: Georgiana Lavinia Ciurea, antrenor Daniela Leucă, şi la Campionatul Naţional de Tineret - locul III, antrenor Costel Ionescu. Locul I - Florentina Oana Gheorghe: aruncarea greutăţii, antrenor Costel Ionescu

La Campionatul Naţional de Atletism pentru seniori şi tineret, desfăşurat în perioada 20-21 februarie 2016, au obţinut rezultate:

=Locul I (seniori şi tineret): triplusalt - Andreea Panţuroiu

=Locul II (seniori şi tineret): săritura în lungime - Andreea Panţuroiu

=Locul III (tineret) 60 metri garduri - Andreea Panţuroiu, antrenor Mihaela Nicoară

=Locul III (tineret): aruncarea greutăţii - Florentina Oana Gheorghe, antrenor Costel Ionescu

Felicitări tinerilor atleţi şi antrenorilor, aşteptăm în continuare rezultate bune! Voi sunteţi ambasadorii Câmpulungului, voi ne faceţi mândri... din păcate, nu şi cei care sunt plătiţi pentru asta şi care stau „cocoţaţi” în Primărie. 

The most visited gambling websites in The UK