Menu
TRAFIC

Muscelul Câmpulung - Urban Titu 2-1

  • Written by Ana Maria ZĂRNESCU
  • Hits: 2549

b_400_250_16777215_10_images_2013fotbal.jpgÎnceput favorabil de sezon, pentru Muscelul Câmpulung în Liga a III-a. Încurajată de câteva sute de spectatori prezenţi în tribune, formaţia a debutat meciul în forţă, impunându-se cu 1-0. Ulterior, este egalată. Echipa musceleană reuşeşte abia în prelungirile sfârşitului de partidă să învingă, cu un rezultat tras de păr de 2 la 1.

Fotbalul cere 5 miliarde de lei vechi din bugetul local!

    Dacă, săptămâna trecută, CN Dinicu Golescu Muscelul Câmpulung şi-a promis un obiectiv de clasare în locurile 1-8 în campionat şi, totodată, şi-a prezentat noul lot al echipei, tot în acest cadru, Sendi Popovici a subliniat, de mai multe ori, că fără o susţinere financiară nu se poate continua. Se speră într-o finanţare din partea Consiliului Local.
    Doar prin bani mulţi se poate face performanţă la Câmpulung. “Acestei echipe, la ora actuală, îi trebuie un buget de 5 miliarde (lei vechi).”, a declarat Sendi Popovici. Cu toate că s-a primit sprijin din partea Primăriei, acesta este vehement că suma alocată nu este suficientă pentru activitatea fotbalistică, care, sezonul  trecut, a avut o evoluţie absolut nefastă, ce a clasat echipa în retrogradare. Posibil ca factorul principal să fie motivarea financiară insuficientă a întregii echipe, din moment ce declaraţiile de început ale noului sezon clarifică acest aspect, că fără susţinere financiară nu se poate continua.
    Echipa este pregătită să înceapă campionatul, întreaga conducere consideră noul lot valoros şi capabil de performanţe mult mai bune decât sezonul precedent. Lotul apreciat ca fiind mult mai puternic este alcătuit din: Adrian Tănase, Robert Ene, Adrian Voicu, George Cotigă, Cosmin Leca, Bogdan Stancu, Mihai Băduleanu, Robert Păun, Ionuţ Ion, Georgian Jenaru, Alexandru Turnescu, Cosmin Miloşi, Bogdan David, Dorin Mahu, Alexandru Haidău, Alexandru Raţ, Florin Crâmpiţă, Cristi Anghelina, Ionuţ Enache, Ovidiu Stan, Alin Burghel, Dorinel Oancea, Andrei Drăgan,  Marius Vaciu.

Dinamo Bucureşti - CSS Dinicu Golescu 7-0

    Anul acesta, în campionatul de fotbal românesc va participa, prima oară la Liga Elitelor - U19, şi echipa de juniori a Clubului Sportiv Şcolar “Dinicu Golescu”, formaţie antrenată de Cristi Creţu. Din păcate, debutul a fost unul dezastruos, un final de coşmar, care a adus echipei în doar câteva minute 4 goluri, rezultatul final  7-0, pe tabela de marcaj.

The most visited gambling websites in The UK