Menu
TRAFIC

Muscelul Câmpulung promite succes garantat în noul an competiţional!

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2637

b_400_250_16777215_10_images_2012fotbal.jpgDupă anunţarea oficială a Federaţiei Române de Fotbal, că încă un club sportiv a fost primit în Liga a III-a, CN Dinicu Golescu Muscelul Câmpulung şi-a prezentat noul lot şi noile obiective în sezonul 2015-2016. Din vechiul lot de 23 de jucători au rămas doar 9. „Consider că este un nou început de drum pentru această echipă, pe care ni l-am dorit de mult. Acum s-a realizat după un an nefast din toate punctele de vedere, în care am suferit atât din punct de vedere tehnic, cât şi organizatoric. Eu cred că această echipă este deschisă, la ora actuală, unor rezultate bune şi chiar foarte bune.”, ne-a declarat Alecsandru Popovici. Anul acesta, a avut loc rocada lui Alexandru Lulea, care din postura de jucător a îmbrăţişat o nouă funcţie, anume de director sportiv. Acesta a prezentat noile transferuri ale anului competiţional, fiind mândru de noile achiziţii. Întreaga conducere a clubului consideră că, prin noii jucători, lotul are o nouă valoare în campionat.
    Organigrama clubului este formată din conducerea tehnică, cu Ovidiu Tică, antrenor principal, Liviu Hapaină, antrenor secund, Marius Badiu, antrenor cu portarii, şi din conducerea administrativă, cu  Dorin Horvat Marin, preşedinte, Flavius Cladoveanu, director executiv, Alexandru Lulea, director sportiv, şi Alecsandru Popovici, manager general. Preşedintele onorific al formaţiei sportive este Consiliul Local. „Sunt oameni care ne ajută, fără ajutorul cărora nu am putea să existăm.”, a declarat managerul. Tot acesta a subliniat faptul că s-a resimţit din plin în toată această perioadă ajutorul lui “Ţil” Popescu, cu sprijinul acestuia în formaţie, succesul ar fi garantat.
    Cu toate că au fost mici reţineri din partea Consiliului Local în ceea ce priveşte finanţarea echipei, încă se mai speră că proiectul o să fie acceptat în şedinţă.
    „Am avut discuţii şi cu domnul primar, şi cu domnul viceprimar şi o parte din consilieri, cred că trebuie să se înţeleagă că, dacă ar exista o continuitate la Câmpulung din punct de vedere fotbalistic, rezultatele ar fi altele şi atragerea oamenilor în tribună ar fi mult mai consistentă. Eu cred că proiectul o să fie acceptat în şedinţă, sunt optimist, pentru că altfel am stopa din faşă o activitate care se anunţă frumoasă. O echipă ca aceasta eu cred că nu a mai fost de mult la Câmpulung, de mulţi ani, mă refer la jucători. Ne-am juca cu soarta oamenilor, sunt nişte oameni care au acceptat să vină pe bani nu foarte mulţi, au acceptat cu sufletul, eu cred că oamenii din Consiliul Local au maturitatea necesară pentru a vota o susţinere financiară, care este absolut necesară, fără ea nu se poate continua.”, ne-a declarat Alecsandru Popovici.
    Obiectivul echipei din această ediţie de campionat este clasarea în locurile 1-8.

The most visited gambling websites in The UK