Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Flux nou de vaccinare cu Pfizer, la Câmpulung

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 543

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Martie_2564_Clipboard21.jpgVineri, 26 februarie, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a hotărât înfiinţarea a trei noi fluxuri de vaccinare dar şi permiterea spitalelor COVID din judeţul Argeş să trateze pacienţi non-covid.

În şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă au fost adoptate următoarele hotărâri:

-Permiterea spitalelor COVID din judeţul Argeş, să trateze şi pacienţi non-COVID, în acest sens fiind aprobat un număr de paturi non-COVID pentru fiecare unitate spitalicească. Această soluţie, propusă de CJSU vine în întâmpinarea pacienţilor cu afecţiuni, altele decât COVID, dar permite şi revenirea în regim de urgenţă la statutul de spital COVID, în cazul în care există o creştere accelerată a numărului de cazuri şi a numărului de pacienţi COVID. Direcţia de Sănătate Publică aşteaptă de la spitale ultimele propuneri pentru eliberarea avizului de funcţionare în regim mixt, aviz care se doreşte să fie valabil începând cu 1 martie;

-Înfiinţarea a trei noi fluxuri de vaccinare, cu vaccinul Pfizer, în localităţile Câmpulung, Mărăcineni, Izvoru;

-Trecerea şcolilor, din localităţile Cuca şi Dobreşti, din scenariul galben în scenariul verde.

 

The most visited gambling websites in The UK