Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Miuțescu și Bica infectați cu COVID-19

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 244

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2537_mitesacu1.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2537_bica.jpgPreședintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a fost depistat pozitiv cu noul tip de coronavirus, în urma unui test de rutină.

Nu are simptome severe, se simte bine și, în prezent, se află în izolare acasă.
Adrian Miuțescu a făcut următoarea declarație:
”Am decis să mă testez, având în vedere gravitatea pandemiei și numărul mare de infectări. Nici eu nu am fost ocolit de Covid-19. În consecință, voi respecta prevederile legale. Tratament și izolare până când următorul test va ieși negativ.
Vreau, cu această ocazie, să retransmit apelul deja binecunoscut către populație. Protejați-vă! Respectați recomandările autorităților! Paza bună trece primejdia rea! Este momentul să fim disciplinați și să ne gândim la sănătatea noastră și a celor din jur!”
Adrian Miuțescu a mai declarat că își va desfășura activitatea prin telemuncă și își va exercita toate atribuțiile on-line, răspunzând prezent ori de câte ori va fi nevoie de el.

Şi deputatul PNL de Argeș, Dănuț Bica, a fost confirmat pozitiv cu Covid-19 şi este internat la Spitalul Valea Iașului. În urmă cu două săptămâni, soția sa a fost, de asemenea, testată pozitiv.

„Pe 4 noiembrie, soția mea a fost testată pozitiv cu Covid-19. Atunci am intrat și eu în izolare deși am ieșit negativ, dar am avut o oarecare tuse și temperatură. Din păcate, luni, 16 noiembrie, când am făcut iarăși testul, s-a constatat că și eu sunt pozitiv. Soția este vindecată total, nu are niciun fel de problemă (…) La sfatul medicului meu am făcut un examen tomograf pentru a vedea dacă sunt probleme legate de organele interne și s-a constatat că sunt oarecum afectat la plămâni. M-am internat la Spitalul de la Valea Iașului, fiindcă e mai bine să fiu sub supravegherea medicilor, decât să stau acasă (…) Le mulțumesc medicilor, doamnei manager și restului personalului pentru modul deosebit în care își fac treaba. Nu am simptome deosebite. Totul pare să fie în limitele normalului și sub controlul medical. Este Covid-19 într-o variantă medie și urmez tratamentul indicat de medici. Vreau să transmit tuturor cetățenilor să se protejeze maxim pentru că nu este de glumă cu acest virus”, a anunţat parlamentarul pe pagina sa de socializare la sfârşitul săptămânii trecute.

 

 

The most visited gambling websites in The UK