Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Pacientă vindecată de COVID-19, bilet emoţionant pentru cadrele medicale de la Spitalul Municipal - Secţia Cardiologie

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 844

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2537_26.jpgO femeie în vârstă de 70 de ani, din Topoloveni, infectată cu SARS-CoV-2, care a petrecut mai bine de două săptămâni la Spitalul Municipal Câmpulung, a recurs la un gest emoţionant. După ce a scăpat cu viaţă din lupta cu virusul ucigaş, în condiţiile în care avea şi probleme cardiace, pacienta, care a fost externată marţi, 17 noiembrie, le-a transmis cadrelor medicale de la Secţia Cardiologie un mesaj impresionant, în semn de mulţumire pentru modul în care a fost tratată şi îngrijită. „Pentru toată echipa acestei secţii de oameni minunaţi! În această secţie, tot personalul, toată echipa, are numai cuvinte de laudă, respect, din partea mea, că aţi avut cu tot sufletul grijă de toţi bolnavii la fel şi aţi pus suflet pentru noi. Cu multă admiraţie din partea mea.”, a scris pe un bilet, pe care l-a lipit cu leucoplast pe unul dintre pereţii salonului în care a fost internată, pacienta din Topoloveni, recunoscătoare că se poate întoarce sănătoasă acasă la familie. 

Cadrele medicale au fost profund marcate de mesajul scris de femeie şi spun că astfel de cuvinte reprezintă satisfacţia muncii lor. „Iată şi satisfacţia muncii noastre în condiţiile vitrege ale acestei perioade - bilet de mulţumire al unei paciente, alături şi de alte cuvinte de laudă şi recunoştinţă din partea altor pacienţi. Şi toate astea pentru personalul care şi-a desfăşurat activitatea în Secţia Cardiologie a Spitalului Municipal Câmpulung cu dăruire, conştiinciozitate şi responsabilitate. De mâine, pentru o parte din noi (personalul Compartimentului Neurologie) - un nou început! Mulţumesc tuturor pentru onoarea de a fi format o echipă de succes!”, a scris pe pagina personală de Facebook Roxana Mihăilă, asistent medical la Secţia Neurologie, care a fost detaşată la Cardiologie. Aceasta a amintit în postare şi numele colegilor: Camelia Chiosa, Patricia Mihai, Adriana Vişoiu, Tiberiu Florea, Mari Milea, Gigi Proca, Georgeta Constantin, Corina Pribeanu, Carmen Pătraşcu, Migdoniţa Melcu, Raluca Nedelcu, Adriana, Roxana Mihăilă, Florin Mihăilă, Mihaela Oncioiu, Simona Stroe, Magda Grecu, Manuela Moşteanu, Mihaela, Cristina Chiru, Alis Jipa, Viorica Frăcea, Elena Ene, Silvia Tănăsoiu, Mihaela, Minerva Zidaru, Ana Maria Constantin, Lili Păun. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK