Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Astăzi expiră termenul de înscriere a proiectanţilor interesaţi de două lucrări comandate de Spital: extinderea reţelei de gaze medicale şi reabilitarea staţiei centrale de sterilizare

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 446

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2533_20.jpgO primă achiziţie notabilă, întreprinsă după instalarea noii conduceri a Spitalului Câmpulung, constă în proiectele a două investiţii de pe lista anului în curs. Una avută în vedere încă din momentul aprobării bugetului local al municipiului şi al unităţii sanitare locale, cealaltă, ivită suplimentar calendarului votat la începutul anului de fostul Consiliu Local. Proiectarea modernizării şi reabilitării Staţiei de Sterilizare a Blocului Central a figurat în bugetul acestui an cu o prevedere de 62.550 lei. Ulterior, propunerile iniţiale ale conducerilor Spitalului au fost completate cu proiectul tehnic pentru reabilitarea şi extinderea reţelei de gaze medicale, finanţat cu 134.000 lei. Pe 27 octombrie, cele două lucrări de proiectare au făcut obiectul unei invitaţii lansate prin SICAP specialiştilor interesaţi de o achiziţie în valoare totală de 196.550 lei. 

Achiziţie realizată în două loturi 

Achiziţia se realizează pe loturi. Primul este estimat la valoarea de 134.000 lei, de la care porneşte achiziţia serviciilor de proiectare a lucrării de extindere a reţelei de gaze medicale. Al doilea lot are ca obiect proiectarea propusă pentru viitoarea investiţie de reabilitare a Staţiei Centrale de Sterilizare din Blocul Central. În acest caz, ofertanţii din rândul proiectanţilor au ca cifră estimativă valoarea de 62.550 lei. După cum se poate observa, estimările pe care se bazează recrutarea specialiştilor care vor lucra cele două proiecte coincid cu alocările din bugetele municipiului şi Spitalului Câmpulung, probabil, reduse prin ofertele depuse de firmele interesate. Astăzi, 6 noiembrie, expiră termenul pentru înscrierea la procedura iniţiată de instituţia medicală şi tot astăzi se vor deschide ofertele primite. „E.M.”

The most visited gambling websites in The UK