Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Nouă magistraţi noi la instanţele argeşene

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 473

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_octombrie_2527_1.jpgPreşedintele Klaus Iohannis a semnat, zilele trecute, decretele de numire în funcţia de judecător sau procuror a candidaţilor admişi în magistratură, în urma concursului organizat în perioada decembrie 2019 - septembrie 2020 de către Consiliul Superior al Magistraturii. Cei care au promovat examenul şi-au primit repartiţiile. La Judecătoria Piteşti au fost nouă posturi alocate pentru judecătorii stagiari, la Judecătoria Curtea de Argeş, două posturi, şi câte unul, la Judecătoriile Costeşti şi Câmpulung. Preşedintele României a semnat vineri, 9 octombrie, decretele de numire în funcţie a judecătorilor şi a procurorilor care au promovat examenul de capacitate. 

În Argeş, cei mai mulţi judecători au fost repartizaţi la Judecătoria Piteşti: Maria Cătălina Ştefănescu, Ana Maria Rădulescu, Larisa Petruţa Dragotă, Ioana Adelina Tudor, Bogdan Emil Gubici, Cosmin Iulian Grigore, Andreea Cristina Cicu, Oana Andreea Ştefan şi Mădălina Mihaela Voica. Iar Simona Elena Nechifor, la Judecătoria Costeşti. Procurorii Maria Denisa Onişoară şi Alexandru Viorel Chilom au ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Elvira Zgreabăn a vrut să plece la Tribunalul Argeş

În această perioadă, la Institutul Naţional al Magistraturii a avut loc verificarea îndeplinirii de către judecători a condiţiilor legale de participare la concursul de promovare efectivă în funcţii de execuţie. Din Argeş, la acest examen s-au înscris şapte magistraţi, dar doar patru au fost admiţi să participe. Printre ceilalţi trei este judecătoarea Elvira Zgreabăn, de la Judecătoria Câmpulung, care a solicitat promovarea la Tribunalul Argeş. Cererea i-a fost respinsă, pentru că nu a avut dobândit gradul profesional corespunzător instanţei la care a solicitat promovarea. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK