Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Fostul vice de la Vlădeşti vrea invalidarea primarului

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 354

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_octombrie_2526_23.jpgDoar doi primari, de la Albeşti şi Vlădeşti, sunt nevalidaţi de Judecătoria Câmpulung. Recunoaşterea calităţii de edil a lui Cătălin Manta şi Cristian Dică Hristu a rămas în urmă, din cauza faptului că secretarii celor două localităţi au depus de abia vineri, 9 octombrie, documentele la instanţă.

Spre sfârşitul zilei de 8 octombrie, Judecătoria Câmpulung a recunoscut mandatele lui Petre Ionel Boncoi (PSD), primar la Valea Mare Pravăţ, şi Marian Toader (PSD), primar la Lereşti.

Pe 9 octombrie au fost confirmate calităţile de aleşi locali edililor: Dumitru Secăreanu (PSD), de la Dâmbovicioara; Vasile Tudorel Miriţă (PNL), de la Schitu Goleşti; Ion Băcioiu (PNL), de la Dragoslavelele; Benonie Ştefan (PSD), de la Aninoasa; Nicolae Tarbă (PNL), de la Bughea de Sus; Ion Marin (PSD), de la Stoeneşti; Victor Cătălin Turturică (PSD), de la Bălileşti; Gheorghe Şucu (PNL), de la Mioarele.

Ieri, 12 octombrie, au fost verificate şi validate mandatele pentru Constantin Alin Văduva (PSD), primar la Davideşti, şi Andreea Iuliana Crîmpiţă Matei (PSD), de la Mihăeşti.

Deciziile Judecătoriei, privind validarea alegerii primarului, se comunică de îndată Prefectului judeţului Argeş şi secretarului general al localităţii, care are obligaţia aducerii la cunoştinţă publică, prin afişarea acesteia la sediul Primăriei, în termen de cel mult 24 de ore de la comunicare. Astăzi, 13 octombrie, sunt pe masa judecătorilor actele pentru confirmarea mandatelor lui Cătălin Manta (PNL), ales primar la Albeştii de Muscel, şi Cristian Dică Hristu (PSD), la Vlădeşti.

În dosarul pe rolul Judecătoriei Câmpulung, în care edilul de la Vlădeşti a cerut validarea lui după alegerea din 27 septembrie, luni, 12 octombrie, au mai fost depuse documente. În sensul că fostul viceprimar, Leonard Iustinian Şerban, candidat şi el la funcţia de primar din partea PNL, şi partidul care l-a susţinut au intervenit în interes propriu pentru susţinerea invalidării lui Cristian Dică Hristu. La finele zilei vom şti ce va decide instanţa, dacă va lua în considerare documentele lui Şerban sau nu, şi va dispune investirea lui Cristian Dică ca edil al localităţii Vlădeşti. „Aş vrea să câştige acest domn care spune că este onest, cinstit şi corect. Exact cum am spus în campania electorală şi imediat după alegeri, nu contează prin ce mijloace trebuie să ajungă primar. Vă puteţi da seama ce se va întâmpla dacă va ajunge primar? Îmi pare rău că au fost destui cetăţeni ai comunei Vlădeşti care au fost minţiţi şi păcăliţi de acest „domn”!”, a scris Cristian Dică Hristu pe Facebook. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK