Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

După reevaluarea DSP, spitalele din Câmpulung ar putea fi redeschise şi pacienţilor non-COVID

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 720

 b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2516_8_sept4.jpg

În condiţiile în care numărul argeşenilor confirmaţi zilnic cu noul coronavirus a scăzut, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeş ia în calcul evaluarea necesarului de paturi pentru aceşti pacienţi.

Miercuri, 9 septembrie, la Prefectură s-a întrunit Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, care a cerut Direcţiei de Sănătate Publică să analizeze ce spitale, respectiv ce secţii ale acestora vor rămâne în continuare destinate bolnavilor COVID-19 şi care dintre acestea se vor transforma în non-COVID-19. Această evaluare a fost cerută în contextul evoluţiei favorabile a situaţiei epidemiologice din judeţ, respectiv scăderea cazurilor persoanelor diagnosticate pozitiv şi, implicit, scăderea gradului de ocupare a paturilor din spitalele destinate bolnavilor COVID-19. 

Principalele vizate sunt Spitalul Municipal Câmpulung şi Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung, pentru care s-a solicitat reevaluarea necesarului de paturi COVID-19 şi non-COVID-19, în condiţiile în care numărul argeşenilor internaţi cu coronavirus în unităţile din municipiu este mic, iar muscelenii cu boli cronice nu au unde se trata. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK