Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

N-au fost candidaţi pentru postul de asistent dietetician, la TBC

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 170

Având în vedere contextul situaţiei epidemiologice actuale, determinate de răspândirea virusului SARS-CoV-2, precum şi a afluxului de pacienţi din ultima perioadă, Spitalul de Pneumoftiziologie angajează personal pe perioadă nedeterminată. Angajarea se face după depunerea dosarului, iar dacă sunt mai mulţi doritori pe post, departajarea se face după un interviu.

Pe 22 iulie, a fost anunţat concursul pentru postul de spălătoreasă, vacant în statul de funcţii al Spitalului, la Compartimentul Spălătorie.

Al doilea loc vacant, pentru care se face angajare directă, este cel de asistent medical debutant dietetician, în cadrul Compartimentului Bloc Alimentar şi Dietetică.

Se mai caută şi doi asistenţi medicali principali, unul la Secţia I şi celălalt la Secţia II. 

Vineri, pe 24 iulie, am aflat că postul de spălătoreasă şi-l doresc patru muscelene, care şi-au depus dosarele: Georgiana Busioc, Nicoleta Băcioiu, Gabriela Stănculescu şi Florentina Mioriţa Vasi, toate admise să participe la interviul de departajare, care s-a ţinut luni, 27 iulie.

Pentru locul vacant de asistent medical principal, la Secţia I a Spitalului de Pneumoftiziologie şi-a adus dosarul pentru angajare Elena Mihaela Mastan, care a fost admisă pentru angajare.

În schimb, pentru angajarea pe postul de asistent medical debutant dietetician nu au fost dosare depuse.

 

The most visited gambling websites in The UK