Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

17 milioane lei pentru localităţile din Argeş afectate de inundaţii

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 197

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2503_26.jpgPrefectul Emanuel Soare a anunţat că Guvernul a alocat 17,7 milioane lei pentru localităţile din Argeş care au solicitat despăgubiri în urma inundaţiilor din luna iunie. În Argeş au existat 29 de localităţi afectate de inundaţii, Instituţia Prefectului făcând din timp demersurile pentru obţinerea unui sprijin financiar din partea Guvernului. Doar 10 unităţi administrativ teritoriale nu au întocmit documentaţiile complete, prin care se solicită sprijin financiar pentru refacerea obiectivelor de infrastructură. Banii sunt asiguraţi din fondul de intervenţie al Guvernului, cuprins în bugetul pe anul 2020.

„Pe 20 iulie a fost publicată în Monitorul Oficial Hotărârea de Guvern prin care judeţul Argeş primeşte pentru toate cele 19 UAT-uri 17,7 milioane de lei. Ne bucurăm că Guvernul României a acordat aceşti bani, cam pentru tot ceea ce s-a solicitat, cu documente. Din acest moment, Primăriile trebuie să intre în linie dreaptă pentru a se apuca de treabă, pentru ca în cel mai scurt timp toate aceste obiective să fie refăcute şi să poată fi redate în folosinţă, pentru cetăţenii localităţilor respective. Am insistat ca primarii să identifice aceste pagube, să întocmească la timp documentaţia specifică. În primă fază, nu toţi au fost receptivi, a trebuit să facem două şedinţe CJSU pentru a obţine devizele. Vă asigur că aceeaşi perseverenţă o vom avea şi în continuare, ca banii să se cheltuie efectiv şi obiectivele de infrastructură să fie refăcute. Nu vreau să se întâmple ca în anii anteriori, când s-au primit bani pentru astfel de obiective, dar nu au fost cheltuiţi nici acum.”, a declarat prefectul Emanuel Soare.

În Muscel, 269.000 lei vor ajunge la Albeştii de Muscel; 159.000 lei la Bălileşti; 733.000 lei la Bughea de Sus; 250.000 lei la Cetăţeni.

The most visited gambling websites in The UK